RX 9070 XT Sorunlu Mu?

Psu normalde rampage 600w 80+ bronze du ve 3 sene kullanmıştım.Bende bundan şüphelenip Msi a850gs aldım ve bios güncellerken biranda siyah ekran alıp sistem kapandı o gün bugündür açılmıyor bilgisayar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Video izlediğimde farkettimki fsr 4.1 ile pekde fark kalmamış gibi ve zaten quality dışındada kullanmam tek korkum driver çökmesi.
Driver çökmesi bende arada oluyor 2-3 ayda bir falan tekrar yüklüyorum çöktükçe, rahatsız edecek boyutta bir sorun yaşamadım AMD de.

Selamlar dostlar yakın bi süre içinde yeni bir sistem dizeceğim ve bu sistemde ekran kartı dışında her şey belli ancak ekran kartı kısmında kararsızım.Performans olarak RX 9070 XT bana fazlasıyla yetecektir fakat bu karttan önceki kartım rx 6500 xt bana siyah ekran gibi sıkıntılar yaşatmıştı.Sorum da başlıkta belirttiğim gibi sorun yaşayan var mı ve bu kart alınır mı?
tabi ki sorunlu değil, gayet güçlü bir kart yazılım vs olarakda nvidiadan 2 3 gömlek yukarda hiç bir sorun yaşamazsın.

Selamlar dostlar yakın bi süre içinde yeni bir sistem dizeceğim ve bu sistemde ekran kartı dışında her şey belli ancak ekran kartı kısmında kararsızım.Performans olarak RX 9070 XT bana fazlasıyla yetecektir fakat bu karttan önceki kartım rx 6500 xt bana siyah ekran gibi sıkıntılar yaşatmıştı.Sorum da başlıkta belirttiğim gibi sorun yaşayan var mı ve bu kart alınır mı?
7 aydır kullanıyorum sorun yaşamadım ama bu seninde yaşamayacağın anlamına gelmez yinede genel olarak sorunsuz diyebilirim

Hocam o zaman alınır mı? rx 9070 xt sizce sapphire pure alacağım.
Pure ve pulse çok iyi modeller alabilirsin ben de pulse var taş gibi ve hiç sorun yaşamadım çok serin çalışıyor

Bende 9070xt var , 2 3 aydır sorunsuz kullanıyorum aldığımdan beri
İşte geldim dostum yüzün gülsün be 😂 bu sıralar çoğu yorumda karşılaşıyoruz

yarım ay falan olmuştur sorun olmadı gayet stabil

7 aydır kullanıyorum sorun yaşamadım ama bu seninde yaşamayacağın anlamına gelmez yinede genel olarak sorunsuz diyebilirim
Kartı uzun bi süre 1080p de kullanmak zorundayım malesef ki:(Ancak kartı ondan sonra 1440p de tahminimce 7800x3d ile kullancağım upscaling açarsamda qualityde açarım.Fakat nvidia 20xx serisine bile dlss 4.5 getireceğini açıkladı ama fsr 5 rx 90xx serisine gelir mi belli değil.Multi framgeneretion felanda gelirmi bilmiyorum çok.

Azıcık bi araştırma sonucu farkettim bende.Misal youtubeda kasma,ray tracing açınca oyunlarda çökme yada en sıkıntılısı olan driver çökmesi.Ben bu sistemi toplayınca çok da sıkıntı yaşamak istemiyorum ondan dolayıda biraz temkinliyim.

Hocam ne kadardır kullanıyorsunuz?
Rt olan her oyunu rt oynuyorum onda da sorun yaşamadım. Dediğim gibi yine o psu ile alakalı olabilir çünkü Bi ara undervolt yaptım hiç sorun yoktu ama o yaptığım undervolt değerinde rt açınca çökme oluyordu. Ben ona bağlıyorum

Hocam hiç uğraşmayın amd yle falan driverı gerçekten kötü 40k civarlarına 5070ti alabiliyosanız 2. el bile olsun kesin alın 9070 xt uğraşılmaz pubg de çökme yaşadım 3 4 kere squad oynuyorum her maç en az 1 kere çöküyor 7800x3d 1000w psum var zaten sistemsel bi sorunum yok 5070 düz olsa bile alın kafanız rahat olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,057
Üyeler
197,122
Son üye
ontasoff
Geri