İş neydi hocam fabrika mı ?1 hafta değilde 3-4 saat çalıştım bıraktım. İyiki de bırakmışım 1 ay çalışsam ömrümden 20 sene garanti giderdi
Tercih tabii inşallah karşınıza daha iyi işler çıkaraskerden önce çıktım hala çagırdılar gitmedim suan issizim pişman degilim (burger king)
tanıdık bir sözleşmeli tesisatçı toki inşaatına girmişti bende inşatta çalışır amelelik yaparım dedim beni kaynak atölyesine verdiler saçma sapan işler veriyorlardı demir kapakları diz boruları diz cıvataları sök say kaç adet sonra kaynak ustası geldi boş boş fırça atıyor ilk günden bıktırdılar bende gittim patronun yanına hadi size kolay gelsin para falan istemiyorum dedim çıktım. yazın 3 ay çalışıp harçlık yapacaktıkta onlar işçi değil mazlum arıyoduİş neydi hocam fabrika mı ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tercih tabii inşallah karşınıza daha iyi işler çıkar
Doğru düzgün ücret vermeyip bide ekstra iş yüklemek bizim ülkede iş verene farz olmuştanıdık bir sözleşmeli tesisatçı toki inşaatına girmişti bende inşatta çalışır amelelik yaparım dedim beni kaynak atölyesine verdiler saçma sapan işler veriyorlardı demir kapakları diz boruları diz cıvataları sök say kaç adet sonra kaynak ustası geldi boş boş fırça atıyor ilk günden bıktırdılar bende gittim patronun yanına hadi size kolay gelsin para falan istemiyorum dedim çıktım. yazın 3 ay çalışıp harçlık yapacaktıkta onlar işçi değil mazlum arıyodu
12 sene hiç sıkılmadınız mı sürekli aynı yere gitmekGirdiğim işler bir öncekinden daha iyi olduğu için hiç pişman olmadım. Zaten son 12 senede sadece 1 iş değiştirdim. Onun da sebebi ben değilim, fabrika kapandı.![]()
eksta bir işe daha kabulüm zaten ama bunlar hem bana farklı farklı işler veriyor hepsini yapıorum ondan sonra iş kalmayınca boş durmasın mantığı ile hani askerde saçma sapan görevler olur ya çalıları yeşile boyamak gibi öyle işler veriyolar üstüne bir tanesi çağırıyor yanına sözde kaynak ustası iş falan vermiyor bekle diyor 2 saat önce tanıştığım adam bana ardı arkasına fırça atıyor. Stres atmak için zorbalamak için yanında tutuyor. Birde yani patron aile dostu samimi olduğum biri ona rağmen böyle yabancı bir yere gitsem kim bilir ne yapacaklarDoğru düzgün ücret vermeyip bide ekstra iş yüklemek bizim ülkede iş verene farz olmuş