Çözüldü✓ Bu İkinci El Ekran Kartı İlanları Sahte Midir?

Bu ikinci el ekran kartı ilanları sahte ilan mıdır?

Zotac Geforce RTX 4070 Ti 12 GB EKRAN KARTI - 16.500 TL :cautious:

Asus Rog Strix Gaming 4080 16 GB Ekran Kartı - 28.500 TL :kekw:

Tabi ilanların fiyatları piyasasının çok altında olunca sahte olduğunu düşünmek dışında bir seçenek kalmıyor gibi. Ancak satıcı 2016 yılından. Bu da çok ufak bir acaba dedirtiyor. Tel no da koymuş.
bunun anasına babasına 7 düveline bir güzel küfür edilirdi ki şimdi :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

siliyor hemen

Bu işi face de aşırı yapıyorlar haberiniz olsun hesaplar hep kadın oluyor hesabın ilanları random 10 15 tane ürünle dolu oluyor yazınca KOCACIKLARININ numaralarını veriyorlar ondan sonra klasik sahte bi sahibinden get linki elden aliyim dersenizde konum hep değişiyor bende 3 tane hesap var bi yazıyorum ankarada asker bi yazıyorum bitliste tütüncü bi yazıyorum antalya kaşta tatilde asla elden yok .

Bu işi face de aşırı yapıyorlar haberiniz olsun hesaplar hep kadın oluyor hesabın ilanları random 10 15 tane ürünle dolu oluyor yazınca KOCACIKLARININ numaralarını veriyorlar ondan sonra klasik sahte bi sahibinden get linki elden aliyim dersenizde konum hep değişiyor bende 3 tane hesap var bi yazıyorum ankarada asker bi yazıyorum bitliste tütüncü bi yazıyorum antalya kaşta tatilde asla elden yok .
Öyle zaten, ucuz bir fiyat ve kadın satıcı ismi olunca uğraşıp yazmıyorum bile 😀

Öyle zaten, ucuz bir fiyat ve kadın satıcı ismi olunca uğraşıp yazmıyorum bile 😀
Hocam yazmaktan değilde valla herşeyin bi fiyatı var adamlar 10 liraya 6800xt tuf satıyorlar o kartı o paraya alabileceğini düşünmemek lazım ben bir ara taktıydım bi lavuğa gece 3 de falan yazıyordum fake watssapp numaralarından aşırı eğlendiriyodu beni

Bu ikinci el ekran kartı ilanları sahte ilan mıdır?

Zotac Geforce RTX 4070 Ti 12 GB EKRAN KARTI - 16.500 TL :cautious:

Asus Rog Strix Gaming 4080 16 GB Ekran Kartı - 28.500 TL :kekw:

Tabi ilanların fiyatları piyasasının çok altında olunca sahte olduğunu düşünmek dışında bir seçenek kalmıyor gibi. Ancak satıcı 2016 yılından. Bu da çok ufak bir acaba dedirtiyor. Tel no da koymuş.
Sahte olup olmadığını doğrudan sorarak öğrenirsin
Genelde whatsapp üzerinden konuşmaya çalışırlar sarı siteden banlanmamak için
Ve genelde de yok taşınacağım yok şöyle böyle diyip kargo ile gönderirim ibandan atarsan falan derler %99.9 u dolandırıcı bunlar gibi ilanların
Genelde Facebook marketplace de çok kaynıyor bunlar denetim yok çünkü Facebook pek iplemiyor bunları TR de
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yazmaktan değilde valla herşeyin bi fiyatı var adamlar 10 liraya 6800xt tuf satıyorlar o kartı o paraya alabileceğini düşünmemek lazım ben bir ara taktıydım bi lavuğa gece 3 de falan yazıyordum fake watssapp numaralarından aşırı eğlendiriyodu beni
Ben 7900XT Nitro+ bulmuştum 20K ya sıfır kapalı kutu satın aldım param güvende ile göndermedi adam yok şöyleydi böyleydi vs. diye uzattı muhtemelen ya dolandırıcıydı ya da daha çok veren birini buldu satmak istemedi

Sahibindende artik herkes femboy olarak geziyor. 10 pc bileseni ilanindan 7si kadin profil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,665
Üyeler
198,174
Son üye
umutyavyz
Geri