Sıvı Soğutma Fanı Garip

kadir6677

80+
Reaksiyon skoru
2
Selamünaleyküm x ma tek marka sigi sogutmam var bir soru sormak istedim garibime giden bir şey oldu önceden sıvı soğutmam bir anda kabloları eridi hemen garantiye yolladım ve garanti (segmetn PC) güzelce ilgilenip bana 0 ürün yolladılar neyse sıvı soğutma üst tarafından oyun vs oynarken yani yanık gibi de sıcak kokusu gibide anlamadım bir koku veriyor ve ortadaki fan diğer fanlara göre dengesiz dönüyor video atamadım ama yalpaliyor diğer fanlarda hiçbir sorun yok tertemiz dönüyor ve ortadaki fan diğerlerine göre sanki RGB si daha az yaniyirmuş gibime geldi normalmi yardımcı olurmusunuz

Ekler

• 1000035964.webp
    1000035964.webp
    83.6 KB · Hit: 27
Yalpalama dediğiniz muhtemelen ortadaki yuvarlak etiketinin dönünce verdiği görsel yanılsamadır. Koku da çok yeniyse plastik kokusu gibi bir şey belki malzeme kaynaklı olabilir. İşlemci sıcaklıklarınızda problem görmüyorsanız pompa doğru çalışıyor demektir. Kontrol ediniz. Aksi taktirde ledler lümen olarak farklı derecelendirilmiş olabilir hepsi aynı olmaz anladığım kadarıyla fanlar farklı.

Yalpalama dediğiniz muhtemelen ortadaki yuvarlak etiketinin dönünce verdiği görsel yanılsamadır. Koku da çok yeniyse plastik kokusu gibi bir şey belki malzeme kaynaklı olabilir. İşlemci sıcaklıklarınızda problem görmüyorsanız pompa doğru çalışıyor demektir. Kontrol ediniz. Aksi taktirde ledler lümen olarak farklı derecelendirilmiş olabilir hepsi aynı olmaz anladığım kadarıyla fanlar farklı.
Kasanın içinde olan fan hub a bağlı sıvı soğutmada bana garip dönüyor gibi geldi ama bakarım masa üstünde işlemcim 38 işlemci 100 kullanımda Max 70 dereceyi gördüm cinebenc testinde Ryzen 5 7600 ile kullanıyorum değerler nasıl sizce
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kasanın içinde olan fan hub a bağlı sıvı soğutmada bana garip dönüyor gibi geldi ama bakarım masa üstünde işlemcim 38 işlemci 100 kullanımda Max 70 dereceyi gördüm cinebenc testinde Ryzen 5 7600 ile kullanıyorum değerler nasıl sizce
Birde bu modelde galiba 3 fan birbirine direk yapışık bütün halde geliyor

Değerler iyi bence , ben 7500f i le520 240mm ile soğutuyorum benim işlemci %90%100 kullanımlarda 80 dereceyi gördü.

gayet iyi değerler

Işığın az yanması garibime gitti diğer iki fan a gore

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,019
Üyeler
197,607
Son üye