İkinci El Ekran Kartı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

brtllx

80+
Reaksiyon skoru
125
Dostlar selam bugün bu satıcıyla anlaştım Powercolor Reddevil Rx6700xt kartı almak istiyorum furmark testi yapıp koymuş ilana zaten ayrıca fiziksel olarakda fotoğrafları mevcut arkadaşın kartını denemeye gideceğim nelere bakmam lazım ayrıca oyun testide yapmalımıyım ve sizce furmark değerleri nasıl

ayrıca kartın içi açılmamış güvenlik etiketi duruyor fiziksel olarakda fotoğrafları mevcut ilana koymuş

Ekler

• IMG_20260607_213519.webp
    IMG_20260607_213519.webp
    151.1 KB · Hit: 38
  • IMG_20260607_213526.webp
    IMG_20260607_213526.webp
    177.4 KB · Hit: 39
Sıcaklık fan devrine göre normal yani termal bakım ihtiyacı suanlik yok FPS degerleride normal tamir gordumu diye sor bide en az 15 dk lik bı test iste video halinde yüklesin sol alt tarafta görünen watt değeri de çok degismiyosa bı sorun yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eksiğim varsa duzeltin

sarı siteden param güvende ile alırsanız 2 veya 3 gün deneme süresi oluyor o süre içerisinde denemek çok iyi oluyor. Onun dışında güvenlik etiketi önemli. Derecesi ve fan devri önemli. Kart iyi duruyor. vramlerinde de bir sıkıntı yoksa (test yapmadan anlaşılması çok zor.) furmark oyun vs testleri lazım. Bütçe 4060 ile aynı sayılır. 9060xt ile de çok yakın aceleniz yoksa biraz daha üstüne para koyabilirseniz çok iyi olur.

Sıcaklık fan devrine göre normal yani termal bakım ihtiyacı suanlik yok FPS degerleride normal tamir gordumu diye sor bide en az 15 dk lik bı test iste video halinde yüklesin sol alt tarafta görünen watt değeri de çok degismiyosa bı sorun yok

Eksiğim varsa duzeltin

Alma o fiyata Alınır mı? dostum

9060 8gb yada rtx 5060 bak
zaten alamayacağım PlayStation 4 ü satıp alıcaktım gitmedi alıcı vazgeçmiş:)
sarı siteden param güvende ile alırsanız 2 veya 3 gün deneme süresi oluyor o süre içerisinde denemek çok iyi oluyor. Onun dışında güvenlik etiketi önemli. Derecesi ve fan devri önemli. Kart iyi duruyor. vramlerinde de bir sıkıntı yoksa (test yapmadan anlaşılması çok zor.) furmark oyun vs testleri lazım. Bütçe 4060 ile aynı sayılır. 9060xt ile de çok yakın aceleniz yoksa biraz daha üstüne para koyabilirseniz çok iyi olur.
vram avantajı yüzünden seçmiştim bu kartıda nasip değilmiş

VRAM yüksek olsa da yeni nesil 8 GB kartlar daha iyi FPS ler vereceğini düşünüyorum tabi VRAM darbogazi yasayacagin oyunlar haricinde

monitör 2 k (qhd) mı? 1080p full hd mi

Furmark testi en az 10 dakika yaptır. Ek olarak TimeSpy testi yaptır. Bu test yaklaşık 10-15 dakika sürüyor ve ekran kartının canını okuyor. Bu testte crash yemez ve geçerse sorun yok.

Geri