İncehesap Vs İtopya (Monitör)

tarzanito

80+
Reaksiyon skoru
7
Selamlar almayı düşündüğüm monitör yalnızca sadece bu iki sitede satılıyor. Ölü piksel veya arıza durumunda iade de hangisi daha rahat?

Evet izlenimler o yönde ama birini seçmem gerekecek
İncehesap servis ve geri dönüşler itopya göre daha hızlı oluyor.
İtopya ise iade ücreti yatırması haftalar buluyor iletişim kısmı zayıf bana göre

İtopya ile iade sürecinde ben bir problem yaşadım.

Ürün ile ilgili sorunum, VA panel olduğu için scanline (yatayda renklerin üstünde çizgilenme gözükmesi) problemi ve ekran içerisinde toz vardı. En başta, UPS kargo ile gönderim ve iade sağlandığı için kargo ile problem yaşadım çünkü ürünün kaydı açılmadı. Defalarca kez arayıp talepte bulunmam sonucu, kayıt açılmadan sadece "ilgili firmaya ulaştırıldı" bilgisi alabildim. Akabinde, ilgili firma da neredeyse bir ay beklettikten sonra ürünü kontrol edip iade aldı.

Eğer monitör alınacaksa ve fiyat farkları çok ciddi değilse Amazon veya HB satıcılı olan ürünlere yönelmek olası riskler için iyi olur.

İtopya ile iade sürecinde ben bir problem yaşadım.

Ürün ile ilgili sorunum, VA panel olduğu için scanline (yatayda renklerin üstünde çizgilenme gözükmesi) problemi ve ekran içerisinde toz vardı. En başta, UPS kargo ile gönderim ve iade sağlandığı için kargo ile problem yaşadım çünkü ürünün kaydı açılmadı. Defalarca kez arayıp talepte bulunmam sonucu, kayıt açılmadan sadece "ilgili firmaya ulaştırıldı" bilgisi alabildim. Akabinde, ilgili firma da neredeyse bir ay beklettikten sonra ürünü kontrol edip iade aldı.

Eğer monitör alınacaksa ve fiyat farkları çok ciddi değilse Amazon veya HB satıcılı olan ürünlere yönelmek olası riskler için iyi olur.
Keşke amazonda satılsa da alsam ama sadece bu ikisinde var malesef.

vallaha tamamen şans bir sıkıntı oldu mu çok uğraşırsın ben bu yüzden amazon ve hepsiburada kendisi satmadıgı sürece başka hiç bir yeri tercih etmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,431
Üyeler
197,190
Son üye
wtyox
Geri