F1nerF1rst
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,874
hopi işte 750 + sepet yap ekle k
Bende birleşiyor. Farklı teleeefonlarda ve hesaplarda denedim yine birleşmedihopi işte 750 + sepet yap ekle kuponu
chippini yapBende birleşiyor. Farklı teleeefonlarda ve hesaplarda denedim yine birleşmedi
hopi ve chippinde de kampanya var uygulamayı indir kaydol kupon alabiliyorsun oralardan da onun kuponunu bu kampanya için sipariş verirken ödeme yapmadan giriyorsun indirim birleşiyorhopi olayı nedir
İki koduda aldım iPhone ve Android'de sepette kodu deniyorum. Algida indirimini siliyorchippini yap
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hopi ve chippinde de kampanya var uygulamayı indir kaydol kupon alabiliyorsun oralardan da onun kuponunu bu kampanya için sipariş verirken ödeme yapmadan giriyorsun indirim birleşiyor
sipariş dışı ürün girdin mi dondurma dışındaİki koduda aldım iPhone ve Android'de sepette kodu deniyorum. Algida indirimini siliyor
İki koduda aldım iPhone ve Android'de sepette kodu deniyorum. Algida indirimini siliyor
Karışık market ürünü ekledim. Yazsanıza SADECE DONDURMA EKLEYİN SEPETE diye. Market kapandı bişey alamadım.sipariş dışı ürün girdin mi dondurma dışında
13 Hazirana kadar geçerli kampanya 3 tane kullanım hakkın varKarışık market ürünü ekledim. Yazsanıza SADECE DONDURMA EKLEYİN SEPETE diye. Market kapandı bişey alamadım.
market kapanmamıştır 21.00 da kapanıyor ürün sayfasını okumamışsın orda yazıyor sadece algida diyeKarışık market ürünü ekledim. Yazsanıza SADECE DONDURMA EKLEYİN SEPETE diye. Market kapandı bişey alamadım.
8 tane nogger yapıştırdım eyvallahKampanya diğer kuponlar ile birleştirilebilir. A101 için gecerlidir