Çözüldü✓ M2 SSD Ye Soğutucu Alınır mı ?

Hocam bazılarının içinde pedmi ne çıkıyor bunda var değil mi sanki bazılarında cikmiyordu
Ben aldım geçenlerde sistemi dizince takacağım bende kod vardı 250 TL'ye aldım sana söyle söyleyim 300 TL'ye mükemmel bir şey malzemesi full metal içinde 2 tane pad var 2 tane yedek vida var 1 tane anakarta takmak için vida var 1 tane minik tornavida var bu paraya süper bir şey fotoğraf ekledim

Ekler

• 1000067592.webp
    1000067592.webp
    883.3 KB · Hit: 11
Ben aldım geçenlerde sistemi dizince takacağım bende kod vardı 250 TL'ye aldım sana söyle söyleyim 300 TL'ye mükemmel bir şey malzemesi full metal içinde 2 tane pad var 2 tane yedek vida var 1 tane anakarta takmak için vida var 1 tane minik tornavida var bu paraya süper bir şey fotoğraf ekledim
İyiymiş bended kod fln varda 300 altına düşünce kargo parwsi alıyor. Birde her ssd ye olur degilmi fark etmez. Birde anakart fark etmez sanırım

Son düzenleme:
Beni de masrafa soktunuz ben de sipariş ettim :) Anakarttaki 2. SSD slotunda soğutma yoktu, yeni SSD almış ama henüz takmamıştım. Bari takmışken soğutuculu şekilde takayım dedim. 25tl Hepsipara ve 20tl takip indirimi, premium hesaptan dolayı kargo da ücretsiz olunca alayım dedim.

Beni de masrafa soktunuz ben de sipariş ettim :) Anakarttaki 2. SSD slotunda soğutma yoktu, yeni SSD almış ama henüz takmamıştım. Bari takmışken soğutuculu şekilde takayım dedim. 25tl Hepsipara ve 20tl takip indirimi, premium hesaptan dolayı kargo da ücretsiz olunca alayım dedim.
Hahahaha hayırlısı olsun şimdiden. Ben 250 ye alabiliyorum kupnum var ama kargo 50tl ekleniyor o yüzden 310 tl fln tutuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,314
Üyeler
197,175
Son üye
Enesvs
Geri