- Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım hocam bakayim bir ne çıkıyor içinden mesela ?Bunda var ben aldım Ps5’te kullanıyorum. Kutusu, içeriği tamamen premium bir ürün. Çok az mala kefil olurum ve içtenlikle söylüyorum buna kefilim
Anladım hocam bakayim bir ne çıkıyor içinden mesela ?Bunda var ben aldım Ps5’te kullanıyorum. Kutusu, içeriği tamamen premium bir ürün. Çok az mala kefil olurum ve içtenlikle söylüyorum buna kefilim
Soğutucu blokla birlikte termal ped ve kendi vidalarına özel bir küçük tornavida çıkıyorAnladım hocam bakayim bir ne çıkıyor içinden mesela ?
Ben aldım geçenlerde sistemi dizince takacağım bende kod vardı 250 TL'ye aldım sana söyle söyleyim 300 TL'ye mükemmel bir şey malzemesi full metal içinde 2 tane pad var 2 tane yedek vida var 1 tane anakarta takmak için vida var 1 tane minik tornavida var bu paraya süper bir şey fotoğraf ekledimHocam bazılarının içinde pedmi ne çıkıyor bunda var değil mi sanki bazılarında cikmiyordu
İyiymiş bended kod fln varda 300 altına düşünce kargo parwsi alıyor. Birde her ssd ye olur degilmi fark etmez. Birde anakart fark etmez sanırımBen aldım geçenlerde sistemi dizince takacağım bende kod vardı 250 TL'ye aldım sana söyle söyleyim 300 TL'ye mükemmel bir şey malzemesi full metal içinde 2 tane pad var 2 tane yedek vida var 1 tane anakarta takmak için vida var 1 tane minik tornavida var bu paraya süper bir şey fotoğraf ekledim
Hahahaha hayırlısı olsun şimdiden. Ben 250 ye alabiliyorum kupnum var ama kargo 50tl ekleniyor o yüzden 310 tl fln tutuyor.Beni de masrafa soktunuz ben de sipariş ettimAnakarttaki 2. SSD slotunda soğutma yoktu, yeni SSD almış ama henüz takmamıştım. Bari takmışken soğutuculu şekilde takayım dedim. 25tl Hepsipara ve 20tl takip indirimi, premium hesaptan dolayı kargo da ücretsiz olunca alayım dedim.