burakistaken
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 705
Arkadaşlar selamlar, yaklaşık bir saat önce Mia Evans isimli bir şahıstan hesabımın dolandırıcılığa bulaştığı şeklinde mesajlar aldım. İlgili fotoğrafları paylaşacağım.
Yaptığım önlemler olarak;
-Malwarebytes ile tarama
-Steam giriş yapılmış tüm hesaplardan çıkış
-Şifre yenileme
-İlgili kullanıcıyı engelleme
Not: Mesajda belirttiği eylemler gerçekleşti. Arkadaşlar engellendi, profil fotoğrafım kaldırıldı, profil çerçevesi, vitrini, arkaplanı ve açıklaması değiştirildi. Açıklama kaldırıldı ve yerine link içeren trade banned yazısı yazıldı. Mesajda belirttiği CS2 ve Wallpaper Engine isimli uygulama kaldırıldı. Anlamadığım şey böyle bir mesaj gelmesi değil de gerçekten bilgisayarımdan belirttiği programları kaldırabiliyor olması. Yardımlarınızı ve ilave tavsiyelerinizi bekliyorum.
Yaptığım önlemler olarak;
-Malwarebytes ile tarama
-Steam giriş yapılmış tüm hesaplardan çıkış
-Şifre yenileme
-İlgili kullanıcıyı engelleme
Not: Mesajda belirttiği eylemler gerçekleşti. Arkadaşlar engellendi, profil fotoğrafım kaldırıldı, profil çerçevesi, vitrini, arkaplanı ve açıklaması değiştirildi. Açıklama kaldırıldı ve yerine link içeren trade banned yazısı yazıldı. Mesajda belirttiği CS2 ve Wallpaper Engine isimli uygulama kaldırıldı. Anlamadığım şey böyle bir mesaj gelmesi değil de gerçekten bilgisayarımdan belirttiği programları kaldırabiliyor olması. Yardımlarınızı ve ilave tavsiyelerinizi bekliyorum.