Öncelikle merhaba, benim size tavsiyem bir sistem önermek değil de sistem toplama mantığını kavramanızdır. Hazır sistemlerde en çok dikkat edilen şeyler kapasiteler oluyor. Mesela 16gb ram demiş ama CL46. Bu CL değeri çok yüksek, CL30-36 aralığında kalmanız sağlıklı olacaktır. Onun dışında bir çok kişi tarafından anakart, sistemlerde önemsiz gibi görülüyor ama bilgisayarın stabil çalışmasını sağlayan en önemli parçadır. Biostar anakart ben olsam almazdım. Asus, MSI, Gigabyte gibi kendini kanıtlamış markalarda kalmanızı tavsiye ederim. Onun dışında SSD ve işlemci soğutucusu güzel, işlemci zaten standart. Kasa ve güç kaynağı ise hazır sistemlerde biraz muamma kalıyor. Bazen kendinden güç kaynaklı MSI kasa denk geliyor, hatta full MSI paketler çıkabiliyor, anakartından işlemci soğutucusuna kadar MSI. Düşük bütçeyle alınabilecek en güzel paketler onlar bence. Acele etmeyin mantığı kavrayın ihtiyacınıza uygun sistemi belirleyin ona göre alın. İncehesap, pckolik, itopya gibi siteler nispeten daha düzgün sistemler satıyor. Taksit avantajından dolayı insanlar trendyol, n11, hepsiburada, amazon gibi yerlere yöneliyor doğal olarak, burada dikkat etmeniz gereken şey satıcı firmanın kim olduğu. Satıcı firma göz boyayan değil de gerçekten hakkıyla sistem toplayan bir firma ise onları tercih etmenizi öneririm.