Linkteki sayfada az altta kuponlar kısmı var önce oradan yüzde 40 yazan kuponu almalısın sonra sepette otomatik uyguluyorÇıkmıyor bende kral
Baştaki ürünü aldım da acaba iptal edip bunu mu alsamBir üst seviyesi invisible serisi var kıyafetlere özel bu indirim onlarda da geçerli paket başı 145 e denk geliyor
![]()
NIVEA MEN Erkek Sprey Deodorant Black&White 150ml Ve Mini Roll-on 25ml, 72 Saat Anti-perspirant Ter Koruma - Fiyatı, Yorumları
MEN Erkek Sprey Deodorant Black&White 150ml Ve Mini Roll-on 25ml, 72 Saat Anti-perspirant Ter Koruma yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
Siyah alüminyumlu freshde yokBaştaki ürünü aldım da acaba iptal edip bunu mu alsam
Old spice sakız gibi kokuyor herkese hitap etmeyebilir kokusu. Ben bir iki modelini seviyorum. Rexona old spice ve nivea 3ünü de indirimlerde satın alıyorum. Günlük olarak hepsi bana yeterli geliyor. Bana göre nirvana konusunda hepsi eşit. İndirim hangisine gelirse onu alıyorum.Bu işlerin nirvanası old spice. Ben night panther kullanıyorum tavsiye ederim.
kuponun da süresi doldu şu an 485 tlSelamlar ürünü üç adet sepete ekleyip iki kuponu da ekledigimde 385 TL civarı bir ödeme oluşuyor, ürüne ufaktan zam mı yapıldı acaba?