Bilgisayar Kendi Kendine Açılıp Kapanıyor

Sorun devam ediyor
Anakart üzerinde JBAT1 veya clear cmos pinine tornavida ile 10-20 saniye dokundu rmayi dene biosu sıfırlanması lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mavi işaretin olduğu ger

İki siyah pin

Ekler

• 1000103689.webp
    1000103689.webp
    244.7 KB · Hit: 7
Anakart üzerinde JBAT1 veya clear cmos pinine tornavida ile 10-20 saniye dokundu rmayi dene biosu sıfırlanması lazım

Mavi işaretin olduğu ger

İki siyah pin
Tamam deniycem

Düzeldi mi

BIOS ayarlarını kurcalarken bir şeyleri yanlış yapılandırmışsın, anakart üzerindeki pilini çıkarıp bir dakika bekleyerek BIOS ayarlarını sıfırlamayı dene. Eğer bu işe yaramazsa işlemci fanının tam oturup oturmadığını kontrol et çünkü sistem kendini korumak için kapatıyor olabilir.

Anakarttaki bios pilini cikarip birkac dakika bekledikten sonra geri takarsan ayarlar sifirlanir ve sistem acilir.

Denedim yine olmadı aynı
Sistem de kaç adet Ram var eğer çift slot ise birini çıkar tekli dene bir

Eğer tek ise diğer slotta dene

Şöyle bir şey oluyor nasıl anlatayım bilmiyorum ama bilgisayarı yani kasayı ilk başlattığımda tekrardan işte kapanıyor kendi kendine açılıyor yine ben de sonrasında kasanın üstündeki reset tuşuna ve Power tuşuna birkaç kere basıyorum ondan sonra kasa kapanmıyor çalışmaya devam ediyor ama ekran hala aynı görüntü gelmiyor anlamışsınızdır umarım.

Kasa hala çalışıyor dedim 1 saat falan çalışsın sonra kapatıp tekrar açayım fayaln sizce?

2 ram var dediğinizide bilgisayarı kapattiktan sonra deniyeyim

Şöyle bir şey oluyor nasıl anlatayım bilmiyorum ama bilgisayarı yani kasayı ilk başlattığımda tekrardan işte kapanıyor kendi kendine açılıyor yine ben de sonrasında kasanın üstündeki reset tuşuna ve Power tuşuna birkaç kere basıyorum ondan sonra kasa kapanmıyor çalışmaya devam ediyor ama ekran hala aynı görüntü gelmiyor anlamışsınızdır umarım.

Kasa hala çalışıyor dedim 1 saat falan çalışsın sonra kapatıp tekrar açayım fayaln sizce?

2 ram var dediğinizide bilgisayarı kapattiktan sonra deniyeyim
durumunu anladım. sonuç aynı mı ramlerde ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,431
Üyeler
197,190
Son üye
wtyox
Geri