Raijintek Cratos 850w Alınır mı?

enermax daha mı mantıklı diyorsun yani
Evet, ayrıca fan olarak kapanıp açılma olayı yok. Stabil şekilde sürekli soğutuyor. Ve 1000w olduğu için çok yüke girmeyecek, çok da ısınmayacak. Fan sesini duymazsın yani.

Evet, ayrıca fan olarak kapanıp açılma olayı yok. Stabil şekilde sürekli soğutuyor. Ve 1000w olduğu için çok yüke girmeyecek, çok da ısınmayacak. Fan sesini duymazsın yani.
peki mpg a850g yada corsair rm850e ye para koymaya değer mi

Arkadaşlar Raijintek cratos 850w almayı düşünüyorum da fiyatı uygun geldi. Merak ettiğim internet de bir sürü fan sesinden şikayetçi olan var. Çok sorun etmem diye düşünüyorum ama ilerde bu sorun haline gelir mi. Ya da kullananız var mı merak ediyorum önerir misiniz yoksa biraz daha para koy daha iyi bir şey mi al diyorsunuz ( Diğer seçeneklerim msı mpg a850g yada corsair rm850e ) (9800x3d ve 9070xt nitro ile kullanacağım )
ben aldım amazondan ama sistemi daha toplayamadım ram kaldı onuda alsam deniyecem nasıl olduğunu görücem o zaman formdakiler önermişti bende aldım

Enermax veya raijintek zaten üst düzey yani daha iyi mi diye bakmana gerek yok. Fan muhabbetini de yazdım zaten, süper sessiz bir sistem dizmediysen kasanın diğer fanlarıyla aynı seste olacak.

Enermax veya raijintek zaten üst düzey yani daha iyi mi diye bakmana gerek yok. Fan muhabbetini de yazdım zaten, süper sessiz bir sistem dizmediysen kasanın diğer fanlarıyla aynı seste olacak.
Sessiz istiyorsa 10 bin barajini asmak lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,344
Üyeler
197,181
Son üye
EmektarTR35
Geri