Çift kanaldan dolayı çok az etkisi olur. Tabi şuan neredeyse hiçbir oyunu RAM yüzünden oynayamıyorsundur o sorunu çözmüş olursun.Laptopum ASUS TUF Gaming A15 FA506NCHN-049 RTX 3050 8 GB RAM var 8 GB yükselteceğim oyunlarda FPS artışı yaşar mıyım ve hikayeli oyunları düşük orta ayarlarda rahat oynatirmi ve FPS oyunlarinda örneğin valoda 140-190 FPS alıyorum
online fps oyunlarında 15-20fps fark eder ortalama.Çift kanaldan dolayı çok az etkisi olur. Tabi şuan neredeyse hiçbir oyunu RAM yüzünden oynayamıyorsundur o sorunu çözmüş olursun.
Evet hikayeli oyunların çoğunu oynayamiyorum bu hafta 8gb daha yukselticem en azından hikayeli oyunlara başlarımÇift kanaldan dolayı çok az etkisi olur. Tabi şuan neredeyse hiçbir oyunu RAM yüzünden oynayamıyorsundur o sorunu çözmüş olursun.
2x8 olarak arttiracagimevet çift kanal ram kullanımı sebebiyle arttırır. Ama rahat oynama kısmı eh işte denilebilir.
1x16 yerine 2x8 olarak arttır lütfen![]()
fps artacaktır ama ne kadar düşündüğün etkiyi yaratır yorum yapamam tabii ram yetmediğinden kaynaklı yediğin droplara iyi gelecektirLaptopum ASUS TUF Gaming A15 FA506NCHN-049 RTX 3050 8 GB RAM var 8 GB yükselteceğim oyunlarda FPS artışı yaşar mıyım ve hikayeli oyunları düşük orta ayarlarda rahat oynatirmi ve FPS oyunlarinda örneğin valoda 140-190 FPS alıyorum
Öncelikle yetersiz RAM sebebiyle yediğin droplar ortadan kalkar, artı olarak çift kanal olacağı için özellikle işlemci ağırlıklı oyunlar olmak üzere tüm oyunlarda FPS yükselişi yaşarsın.Laptopum ASUS TUF Gaming A15 FA506NCHN-049 RTX 3050 8 GB RAM var 8 GB yükselteceğim oyunlarda FPS artışı yaşar mıyım ve hikayeli oyunları düşük orta ayarlarda rahat oynatirmi ve FPS oyunlarinda örneğin valoda 140-190 FPS alıyorum
Oynadigin oyunda ram miktari yetersiz kaliyorsa ise yarar. Ama sorun ekran karti veya islemci yetetsizligi ise istersen dunyalari tak yine degismez. Elinde imkan varsa bi 8 daha takip 16gb dual channel yapmak mantikli olur.Laptopum ASUS TUF Gaming A15 FA506NCHN-049 RTX 3050 8 GB RAM var 8 GB yükselteceğim oyunlarda FPS artışı yaşar mıyım ve hikayeli oyunları düşük orta ayarlarda rahat oynatirmi ve FPS oyunlarinda örneğin valoda 140-190 FPS alıyorum
YÜZDE 1 fps in artarLaptopum ASUS TUF Gaming A15 FA506NCHN-049 RTX 3050 8 GB RAM var 8 GB yükselteceğim oyunlarda FPS artışı yaşar mıyım ve hikayeli oyunları düşük orta ayarlarda rahat oynatirmi ve FPS oyunlarinda örneğin valoda 140-190 FPS alıyorum
Ram'den Ziyade Yeni Bir Laptop Alman Daha İyi Olur .Laptopum ASUS TUF Gaming A15 FA506NCHN-049 RTX 3050 8 GB RAM var 8 GB yükselteceğim oyunlarda FPS artışı yaşar mıyım ve hikayeli oyunları düşük orta ayarlarda rahat oynatirmi ve FPS oyunlarinda örneğin valoda 140-190 FPS alıyorum