Öneri Asus Rog Pelta Alınır mı ? Kulaklık Tavsiye

Mosan07

80+
Reaksiyon skoru
8
Bütçe
4000
Pc'de oyun için kullanacağım bütçe 4000-4500 civarı
Asus ROG Pelta 7000 tl civarı fakat 2000tl cashback var ve arkadaş bonusuyça 500 lira daha düşünce 4500e alabiliyorum:

Bu bütçeye daha iyisi var mı tavsiye eder misiniz

Asus ROG Pelta 7000 tl civarı fakat 2000tl cashback var ve arkadaş bonusuyça 500 lira daha düşünce 4500e alabiliyorum:

Alınmaz ben aldım bağlantı proglemleri yaşıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İade ediyorum

Corsair Corsaır Void V2 Max Wireless Carbon Rgb 2.4ghz + Bluetooth Ps5+Switch+Mobile Dolby Atmos Kablosuz Gaming Kulaklık
Ben bunu almayı düşünüyorum

Ekler

• IMG_5825.webp
    IMG_5825.webp
    49.9 KB · Hit: 24
Alınmaz ben aldım bağlantı proglemleri yaşıyorum

İade ediyorum

Corsair Corsaır Void V2 Max Wireless Carbon Rgb 2.4ghz + Bluetooth Ps5+Switch+Mobile Dolby Atmos Kablosuz Gaming Kulaklık
Ben bunu almayı düşünüyorum
Hocma bağlantı sorununu ilk defa sizden duyuyorum, fakat kampanyayla yaklaşık 4500e geleceğinden o fiyatta bir rakibi olmasıkça şansımı denemek isterim. Bağlantı dışında performansından memnun muydunuz?

Hocma bağlantı sorununu ilk defa sizden duyuyorum, fakat kampanyayla yaklaşık 4500e geleceğinden o fiyatta bir rakibi olmasıkça şansımı denemek isterim. Bağlantı dışında performansından memnun muydunuz?
Hiç bir sorunu yok hocam mis gibi kulaklık 4k ya böyle bir kulaklık bulamazsınız zaten.

Arkadaşa sorunlu cihaz denk gelmiş demekki odamdan salona gidiyorum hiç bir bağlantı kopması yaşamadım. Ayrıca alıp başvurmayı düşünüyorsanız size refcerans kodu sağlayabilirim ekstra para kazanmanız için.

Kulaklığın üstünde reset tuşu var bir ihtimal bağlantı problemi yaşarsanız basarsınız düzelir diye biliyorum. Bana sorarsanız 4k ya her ihtiyacınızı karşılar çok sıkmayın canınızı

Hiç bir sorunu yok hocam mis gibi kulaklık 4k ya böyle bir kulaklık bulamazsınız zaten.

Arkadaşa sorunlu cihaz denk gelmiş demekki odamdan salona gidiyorum hiç bir bağlantı kopması yaşamadım. Ayrıca alıp başvurmayı düşünüyorsanız size refcerans kodu sağlayabilirim ekstra para kazanmanız için.
alacağım referans kodunuz verir misiniz

referans kodu giricem ücreti paylaşıcak varmıdır

Geri