🔥İndirim Asus RX 9060 XT 16 GB ve RX 9070 XT 16 GB Modellerinde 1000 - 2000 TL Kupon

ASUS1000 & ASUS2000 Kupon Kodları Geçerli Ürünler Linkte .

klasik pahalı. asus mağazalarla birlikte acaba ne zaman ''harbiden indirimliymiş la'' diyebileceğimiz kampanyaları yapacak çok merak ediyorum. baydı çünkü. diğer birçok markada gördük gigabyte msi sapphite xfx vs vs güzel kampanyalar yaptı. ama asus kampanyalarında cidden bir gariplik var. fiyatları görünce insanın alası gelmiyor

listede bulunan ekran kartlarının bulunduğu hazır sistemlerde de düşse belki güzel bir sistem yakalanabilir
ama sistemlerde düşürmüyorlar

Yaz mevsimi yeni başlıyor. Satışlar okul kapanış dönemi dışında aşırı düşer. Eylüle kadar mecbur daha çok indirim yapacaklar. Eylül Kasım arası fiyatları şişirirler sonra Kasım da biraz indirim yaparlar. Her sene aynı şey oluyor. Dünyada aşırı fiyatlar yüzünden PC pazarı daralıyor bakalım büyük üreticilerden önce hangisi kepenk kapatacak.

5 stok itopya 32bine satsa buralar yıkılıyordu uçuyoz kaçıyoz diye

9070 XT prime vs tuf modellerinin arasındaki 13.000 tl farkın gerçek dünyada bize getirisi nedir? Gerçekten bilmediğimden soruyorum ben bir şeyi kaçırıyorum sanırım anlayamadım.

9070 XT prime vs tuf modellerinin arasındaki 13.000 tl farkın gerçek dünyada bize getirisi nedir? Gerçekten bilmediğimden soruyorum ben bir şeyi kaçırıyorum sanırım anlayamadım.
3slottan biraz büyük tuf daha büyük soğutma bloğu biraz base clock hızı yüksektir birde en son 5 sene garanti kampanyası vardı devam ediyorsa. ama değmez o fiyat farkına hiç birşekilde

Amazon 9 taksitle 23500'e satıyor.

Bu sıcak fırsatlar kısmına her kafası esen konu açmasa keşke.

Bu da fırsat o zaman, 58000'e 9060 xt: https://www.hepsiburada.com/xfx-swi...fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.27.1

9060 XT fiyatları tırt ama 9070 XT Prime fiyatı fena değil.

9070xt prime 32.500e düşürmüşler. 1500 tl maxi paun veriyor iş bankası. totalde 31e denk geliyor. sizce nasıl fiyat?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,237
Üyeler
197,408
Son üye
Tuna9
Geri