Bu Mouse Nasıldır Alınır mı

mouse fazla sıkıntı çıkarabilecek bi ürün mü ki hocam
malum teknoloji şans işi ve forum bu siteden alışveriş yapıp sıkıntı yaşayan insanlarla dolu. ufak bir aramayla görebilirsiniz.

Düz A9 ile A9 plus arasındaki fark nedir bide bu fiyata en iyi alınabilecek ürün bu mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşın attığı mı senin attığın mı hocam düz A9 1500 diyor
düz a9 da alabilirsin kullanmadım ama üzmez muhtemelen bende plus olanı var aşırı büyük farkları yok bataryası biraz daha küçük sadece

Neyi eksik hocam bilmediğimden soruyorum 7 sene önce cafede bunla oynardım güzeldi
7 sene önce güzeldi hocam. 1500 tl ye alınabilecek en iyi mouselerden biri atk a9.

kablolu alcaksan babayı al

O parayı kesinlikle etmez, eski optik kullanıyor.

gaming gecesinde 1.000 liraydı. yine kampanya bekleyip bakabilirsin, siyahı da giriyor bazen
Heh böyle bişi lazım indirimden alcak acelem yok çünoü benim başka nerden hangi modeli kollayabilirim hocam

Heh böyle bişi lazım indirimden alcak acelem yok çünoü benim başka nerden hangi modeli kollayabilirim hocam
Ama kabloluymuş bu kablosuz daha iyi olru

Madem kablolu eski tip arıyorsunuz bundan alabilirsiniz hem ele rahat oturur hem de fiyatı çok iyi bende kullanıyorum eski alışkanlıklardan dolayı rahat bir fare
Valla hocam ben cahilliğimden kablolu attım aklıma gelmedi kablosuz

Bu markayı ilk defa duydum nasıldır

Valla hocam ben cahilliğimden kablolu attım aklıma gelmedi kablosuz

Bu markayı ilk defa duydum nasıldır
Fiyatındaki çoğu mouseden iyi özellikleri. Trendyolda bazı kişilere 150 tl kupon da düşüyor. Yorumları da iyi. Geçen arkadaşıma aldırdım ama daha gelmedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,788
Üyeler
197,753
Son üye
Erdinger
Geri