Hasan Alkın
80+
- Reaksiyon skoru
- 190
LCD ekranlı
hocam sen ne kullanıyon sogutucu. 9900x3d kullancamda phantom spirit alcaktım ekran olsun diyince 4 bin oluyor o modeli. Bende dedim acaba sıvı sogutmamı alsam pompa mompa arıza diye işkilleniyom ama fiyatlarıda yakın nerdeyse
Pearless Assasin var 7800X3D ile kullanıyorum hocam.hocam sen ne kullanıyon sogutucu. 9900x3d kullancamda phantom spirit alcaktım ekran olsun diyince 4 bin oluyor o modeli. Bende dedim acaba sıvı sogutmamı alsam pompa mompa arıza diye işkilleniyom ama fiyatlarıda yakın nerdeyse
HAVA SOĞUTMA EN KAFA RAHATI SANIRIM bende phantom spirit planlıyorum işte dedigim gibiPearless Assasin var 7800X3D ile kullanıyorum hocam.
Ekranı, yazılımın kendi stok göstergelerine ayarlarsak da mı böyle oluyor? Almayı düşünüyordum da ben de.Ekranına aldanıp tercih etmeyi düşünenler varsa uzak dursun derim. İkinci ekran olarak algılıyor ancak açtığınız her uygulamayı sık sık doğrudan ona taşıyarak mouse oraya atıyor. Yazılım desteği oldukça yetersiz ve çok sayıda yazılımsal sorun bulunuyor. Birkaç aydır kullanıyorum fakat şimdiye kadar kayda değer bir düzeltme yapılmadı.
Öyle oluyor maalesef. Ben aygıt yöneticisinden ekranı devre dışı bıraktım, sadece sabit efekt oynuyor.Ekranı, yazılımın kendi stok göstergelerine ayarlarsak da mı böyle oluyor? Almayı düşünüyordum da ben de.
bu problemi duyuyordum hocam söylediğin iyi oldu, umarım çözerler en kısa süredeÖyle oluyor maalesef. Ben aygıt yöneticisinden ekranı devre dışı bıraktım, sadece sabit efekt oynuyor.
Hocam bende kullanıyorum msi center üzerinden ez display kurup içerisinden ayar çekebiliyorsun. İster video koy ister cpu gpu ram frekansa kadar koyulabiliyor istersen tarih saat koy. İstersen de 2. veya 3. ekran gibi de kullanabiliyorsun ben beğendim şahsen. Herhangi bir mouse kayması programı oradan açma gibi bir şey ile karşılaşmadım taş gibi ürün. 9800x3d ile kullanıyorum occt testleri dahil birçok test yaptım 65-66 dereceyi geçtiğini görmedim. Bence fiyatını hakeden bir ürün. Kullanmadıgım bir ürünü asla önermem.Ekranı, yazılımın kendi stok göstergelerine ayarlarsak da mı böyle oluyor? Almayı düşünüyordum da ben de.