🔥İndirim Mpg Coreliquid P13 White 360 Mm İşlemci Sıvı Soğutucu 7999 TL Hepsiburada

İndirim yok 1-2 hafta önce daha da düşük fiyattaydı. Aksine zam olmuş.

1781191185545.webp

Ekranına aldanıp tercih etmeyi düşünenler varsa uzak dursun derim. İkinci ekran olarak algılıyor ancak açtığınız her uygulamayı sık sık doğrudan ona taşıyarak mouse oraya atıyor. Yazılım desteği oldukça yetersiz ve çok sayıda yazılımsal sorun bulunuyor. Birkaç aydır kullanıyorum fakat şimdiye kadar kayda değer bir düzeltme yapılmadı.

Ekranına aldanıp tercih etmeyi düşünenler varsa uzak dursun derim. İkinci ekran olarak algılıyor ancak açtığınız her uygulamayı sık sık doğrudan ona taşıyarak mouse oraya atıyor. Yazılım desteği oldukça yetersiz ve çok sayıda yazılımsal sorun bulunuyor. Birkaç aydır kullanıyorum fakat şimdiye kadar kayda değer bir düzeltme yapılmadı.
Ekranı, yazılımın kendi stok göstergelerine ayarlarsak da mı böyle oluyor? Almayı düşünüyordum da ben de.

Öyle oluyor maalesef. Ben aygıt yöneticisinden ekranı devre dışı bıraktım, sadece sabit efekt oynuyor.
bu problemi duyuyordum hocam söylediğin iyi oldu, umarım çözerler en kısa sürede
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçen hafta bunun White versiyonunu 6000'e sattı İtopya, 5 stokluydu.

zam paylaşımı da mı görücektik...

Ekranı, yazılımın kendi stok göstergelerine ayarlarsak da mı böyle oluyor? Almayı düşünüyordum da ben de.
Hocam bende kullanıyorum msi center üzerinden ez display kurup içerisinden ayar çekebiliyorsun. İster video koy ister cpu gpu ram frekansa kadar koyulabiliyor istersen tarih saat koy. İstersen de 2. veya 3. ekran gibi de kullanabiliyorsun ben beğendim şahsen. Herhangi bir mouse kayması programı oradan açma gibi bir şey ile karşılaşmadım taş gibi ürün. 9800x3d ile kullanıyorum occt testleri dahil birçok test yaptım 65-66 dereceyi geçtiğini görmedim. Bence fiyatını hakeden bir ürün. Kullanmadıgım bir ürünü asla önermem.

Ekler

• WhatsApp Image 2026-06-11 at 23.16.43.webp
    WhatsApp Image 2026-06-11 at 23.16.43.webp
    192.3 KB · Hit: 35
Geri