HacıSOFU
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 12,551
Haber etBir saniye otobüsteyim şu an.
Haber etBir saniye otobüsteyim şu an.
kral senin kaçırmadıgın bir indirim gormedım nasıl bir insansın sen ya forumdamı yatıp kalkıyonBir saniye otobüsteyim şu an.
1. ram indirimlerini kaçırdım uyuyordum camış gibi.kral senin kaçırmadıgın bir indirim gormedım nasıl bir insansın sen ya forumdamı yatıp kalkıyon
2. de hakkını vermişsindir1. ram indirimlerini kaçırdım uyuyordum camış gibi.
Forumda öyle indirimler paylaşılıyor ki ihtiyaç olanda, olmayanda ürünü kapiyorkral senin kaçırmadıgın bir indirim gormedım nasıl bir insansın sen ya forumdamı yatıp kalkıyon
Evini depoya cevirip al sat yapan vardır inanıyorumForumda öyle indirimler paylaşılıyor ki ihtiyaç olanda, olmayanda ürünü kapiyorek gelir bile edinen vardır yani
Ben jgfnhdhdhddhEvini depoya cevirip al sat yapan vardır inanıyorum
Kaç kurtar kendini, geliyorlarBen jgfnhdhdhddh
önüme ne indirim gelse alıyorum ama satışta yok 7 klavye oldu herhalde bu nereye kadar gitcek bende merak ediyorum 2 tane jelatini açılmamış f80de yatıyor arkada alkjdhnajskdsaEvini depoya cevirip al sat yapan vardır inanıyorum
Aynı problem bendede var insan bişeyi ucuza alınca tatmin oluyorönüme ne indirim gelse alıyorum ama satışta yok 7 klavye oldu herhalde bu nereye kadar gitcek bende merak ediyorum 2 tane jelatini açılmamış f80de yatıyor arkada alkjdhnajskdsa