Hangi Tv Box Daha İyi Bilen Varmı

Mesut001

80+
Reaksiyon skoru
13
Xiaomi TV box almayı düşünüyorum ama fiyatı biraz çok geldi bana daha uygunlu ve aynı kalitede olan varmı

Kullanım amacı ve bütçen ne? Hangi televizyona bağlayacaksın?

uygun fiyatlı olanlarda bir çok sorun yaşama ihtimaliniz var tv box kullanıcısı değilim ama hobi olarak ara ara bakarım öyle ürünlere piyasaya falan Mİ alacaksan kafan rahat olur lisans problemi gibi sorunlarla karşılaşmazsın. Bir de şu ürün çok övülüyor bir bak istersen

Youtubeda Teknoman ve Scroll.com.tr isimli kanalları bir kurcala detaylı inceleme videoları var teknik detaylarına da giriyorlar öyle "ooo güzel ürün bu sizde alın" tarzından ziyade neyin ne olduğunu anlatıyor bu kanallar tabi başka kanallar da vardır ama inceleme videolarının büyük kısmı boş.

Vestel televizyon şu an bakıyorum da 2 3 binlikler çok kötüymüş homatics diye bir marka 4000 TL şuan o daha iyi gibi gözüküyor xiaomiden
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Film falan izlemek için ve arada sırada YouTube'a girmek için

Vestel televizyon şu an bakıyorum da 2 3 binlikler çok kötüymüş homatics diye bir marka 4000 TL şuan o daha iyi gibi gözüküyor xiaomiden

Netfix, amazon, apple, disney falan abonelik kullanacaksan google lisanlı bir ürün daha iyi olur. Eğer bunları kullanmayacağım dizi film kaçak izlerim sadece youtube vs girerim dersen ona göre ürün tavsiye edeğim.

Homatics bu işin vakkosudur. Kullandım bütçeniz yetiyorsa tavsiye ederim

Geri