🔥İndirim Zotac RTX 5080 Ekran Kartı | 64.692 TL

Amd'de hangi oyunda driver sorunu var ben de yaşamak istiyorum 1.5 senedir yaşayamadım bu duyguyu.

9070 xtde driver sorunu mu var
sadece 4k için 5080 daha mantıklı 2k için 5070 ti daha f/p
5070Ti ile 5080 arasında 4K'da max 10 fps var. 9070XT ve 5070Ti'da 4K rahatlıkla oynatır. 5070Ti ve 5080 arasında çok fark var kesinlikle değmez tabi başka parçaya harcayacak bir şey kalmadıysa kalan bütçeyle alınabilir ona lafım yok.

9070 xtde driver sorunu mu var
sadece 4k için 5080 daha mantıklı 2k için 5070 ti daha f/p
Amd'de hangi oyunda driver sorunu var ben de yaşamak istiyorum 1.5 senedir yaşayamadım bu duyguyu.
Herkes yaşamasa da MPO çökmeleri ve HAGS açıkken driver timeout hataları gibi problemler amd forumlarında ve redditle sıklıkla konuşulan şeyler. Pek sevmesem de Recep Baltaş'ın bir videosu var aslında durumu özetliyor. Nebi Akgün AMD kartlarda sıkıntı yok dese de ekşideki biri ona çok iyi kanıtlarıyla yanıt vermiş. Ben de ne zaman AMD kart alsam mutlaka bir problem yaşadım. Bu sebeple 7600 XT'den sonra AMD'ye kalıcı olarak güle güle dedim.

hocam öyle diyorsunda sende takmışsın sistemine imzanda görünüyor, memnun değilmisin ?
Memnun olmak ayrı 9070xt ile 5080 karşılaştırmak ayrı . Parası olan 5080 alsın harika bir kart karşılaştırmak doğru olmaz

Herkes yaşamasa da MPO çökmeleri ve HAGS açıkken driver timeout hataları gibi problemler amd forumlarında ve redditle sıklıkla konuşulan şeyler. Pek sevmesem de Recep Baltaş'ın bir videosu var aslında durumu özetliyor. Nebi Akgün AMD kartlarda sıkıntı yok dese de ekşideki biri ona çok iyi kanıtlarıyla yanıt vermiş. Ben de ne zaman AMD kart alsam mutlaka bir problem yaşadım. Bu sebeple 7600 XT'den sonra AMD'ye kalıcı olarak güle güle dedim.
Recep Baltaş'ın 782 milyar dolar değerine sahip firmaya akıl verdiği video mu? Şu göz kapama olayı baya komikti. Adamlar milyonlarca ekran kartı satıyor alanların %1'i sorun yaşayıp reddit postu açtığı için millet hala amd kartlarda sorun var zannediyor. Sorun yaşamayan %99luk kısım nerede? Duyan da nvidia kartlarda hiç çökme hata olmuyor zannedecek.

Ben çökmeye razıyım. Millet bir dünya para verip 5090 ekran kartı alıyor sonra güç kablosu eriyor 4090 serisinde de vardı bu.

Nebi Akgün'ün pek bir şey bildiği yok zaten, sponsor kimse en iyisi o onun için

evimde 2 tane 9070xt sistem var dizili. 1 tane bile driver sorunu yasamadim. Rtx 5080 tabi daha iyi olacak. 2 kat fazla para veriyorsun
Fakat yaşayanlar var problem burada başlıyor zaten. Siz de yaşıyorsunuz demedim. Ben yaşadım mesela başkaları da yaşıyor. Zaten AMD'nin NVIDIA gibi milyar dolarlık sürücü geliştirme bütçesi yok. Sadece NVIDIA'nın "day 1" yamaları bütçesi, AMD'nin sürücü geliştirme ekibinin bütçesinin 90 katı fazla aradaki farkı siz düşünün. Dediğim gibi ben Toyota arabaya biniyorum. İsteyen kendi "Toyota" sına binebilir :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Recep Baltaş'ın 782 milyar dolar değerine sahip firmaya akıl verdiği video mu? Şu göz kapama olayı baya komikti. Adamlar milyonlarca ekran kartı satıyor alanların %1'i sorun yaşayıp reddit postu açtığı için millet hala amd kartlarda sorun var zannediyor. Sorun yaşamayan %99luk kısım nerede? Duyan da nvidia kartlarda hiç çökme hata olmuyor zannedecek.
%1 değil ciddi anlamda AMD'nin "%100 olarak çözemiyoruz" dediği fixleri "Milos & Amernime" ekibi "radeon-id" yazılımıyla kalıcı olarak çözmeyi sağlıyor bir örnek. Diğer örnek Xendless ekibinin yaptığı "mpo-gpu-fix" oyunlarda mpo çökmelerini çözen araç. Yukarıda yazdığım gibi aslında orayı okusanız daha iyi olur.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,296
Üyeler
197,428
Son üye
elifinki
Geri