charlesleclerc16
80+
- Reaksiyon skoru
- 93
Eylulde unili olcaz. Biraz baktim kyklarda internet cok kotü deniyor. 32gb kotasi varmis ve o da dolunca 0.5mehabitlere düsüyormus hizlar. Bu durumda internet ihtiyacini nasil karsilayabiliriz.sabit süperbox gibi bir sey istemiyorum. Kütüphaneye gidince de disari cikinca da kullanabileyim. Aklıma ilk normal hattı sınırsız gb vs yapip laptop tablet vs icin veri paylasimi acarak kullanmak geldi. Fakat suan 5g bir telefonum yok. Yani sinirsiz internet paketine gecio veri paylasimi yaparsam cok baglanti sorunu cekerim gibi geldi. Telefon 5g olsa sizce bu sinirsiz paketle veri paylasimi isi mantikli olur muydu? Bir de bu sinirsiz faturali hat olsa bile veri paylasimi sınırı olabilecegini okumustum. 15 20gb kadar paylasiliyor sonrasinda veri paylasimina izin verilmiyormus bu dogru mu?
Bir de turkcellin superbox go adli bir urunu var 5g kablosuz modem gibi calisiyor icine hat takiliyor ve wifi olarak kullaniliyor.
Sanirim cok yeni bir ürün video 5 6 gun once yayinlanmis. Böyle bir ürün almak mi daha mantikli olur? Sonucta kagıt üstünde yanimda 5g hizinda calisabilen bir wifi olacak ve yurtta da disarida da kullanabilicem. Bunun yanısıra bir de hat kapanmasın diye 1 2 gblik bir tarife kullanmam gerekecek fiyat cok ucuyor. 200gb 400gb fiyatlarini ss alip koycam
Siz üniversiteli agalar internet sorununu nasil cozuyorsunuz?
Bir de turkcellin superbox go adli bir urunu var 5g kablosuz modem gibi calisiyor icine hat takiliyor ve wifi olarak kullaniliyor.
Siz üniversiteli agalar internet sorununu nasil cozuyorsunuz?