SSD Karşılaştırması Yapar Mısınız

Bütçeni arttırırsan DRAM bulunan Corsairın 1 TB hızlarıda iyi ama soğutucu bloğu yok anakartında soğutuc bloğu varsa değerlendir https://www.amazon.com.tr/dp/B0BJKXXW9X?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 (Taksit imkanı var)
laptopta kullanacağım fazla ısınıyor mu sıkıntı olur mu

laptopta kullanacağım fazla ısınıyor mu sıkıntı olur mu
Laptopun kendi içinde termal pedi var mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eğer yoksa ve laptop fazla ısınıyorsa asla tavsiye etmem çok ısınır
Şöyle örnek vereyim eski bilgisayara taktım eski bilgisayarın anakartında soğutucu blok yok hız testi yaptım . Biraz ısındı . Birde oyun oynarken nasıl olur düşünemiyorum . O yüzden NH ("No Heatsink" ( Soğutucusuz )) etiketi olan ürünlerde ekstra bir soğutucu bloğa ihtiyacın olabilir

Şöyle örnek vereyim eski bilgisayara taktım eski bilgisayarın anakartında soğutucu blok yok hız testi yaptım . Biraz ısındı . Birde oyun oynarken nasıl olur düşünemiyorum . O yüzden NH ("No Heatsink" ( Soğutucusuz )) etiketi olan ürünlerde ekstra bir soğutucu bloğa ihtiyacın olabilir
Laptopta var mı bilmiyorum. Bloklu sığmaz belki de

bu iyi bayağı alınır
neden

Testler, özellikle write testi tem kapasite kullanıyor. Oyunlar o kadar ısıtmaz.

SSD leri detaylı karşılaştırır mısınız intenso nasıldır
Ne alırsan al DRAMi olmayan bir model alma (çok abartı düşük fiyatlı değilse)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,460
Üyeler
198,327
Son üye
zeaturgenisi
Geri