Bizdehesapli ve Pttavm Satıcıları

Reaksiyon skoru
51
Bir parça almak istiyorum akakceden en ucuz bizdehesapli diye bir yerden ucuz okdugu çıkıyor guvenilirmidir ilk defa duydum vede PTTavm de dfsbilgisayar guvenilirmi

Bir parça almak istiyorum akakceden en ucuz bizdehesapli diye bir yerden ucuz okdugu çıkıyor guvenilirmidir ilk defa duydum vede PTTavm de dfsbilgisayar guvenilirmi
iki satıcı da güvenilir diye biliyorum. Bizdehesaplı baya eski bir site, tasarımı da ondan eski.

guvenilir

Ben bizdehesaplı'dan geçen aylarda 2 tb nvme ssd aldım adamlar aynı gün kargoya verdi, diğer gün kargosu geldi. Gayet iyi bir alışverişti.

Hocam hepinize teşekkürler yeni virsey alicaktim en ucuz bizdehesapli da vardı ve gerçekten dediğiniz gibi eski sanırım hiç görmedim güvenlikle alacağım teşekkürler

Hocam hepinize teşekkürler yeni virsey alicaktim en ucuz bizdehesapli da vardı ve gerçekten dediğiniz gibi eski sanırım hiç görmedim güvenlikle alacağım teşekkürler
2. El teşhir ürün mü alacaksınız hocam?
Tavsiyem Teşhir ürün olarak mouse almamanız diğer ürünlerde pek sıkıntı olmaz ama mouse'un sensörler gidik olabiliyor teşhir olduğundan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,836
Üyeler
197,558
Son üye
burjkk
Geri