Sabit olarak 100 Mbps bir internet hızım var 20Mbps uploadım var. Normalde bu hız hayli hayli yetiyordu bana. Ama anlayamadığım bir sebeple son 2 haftadır Valorant oyununda normalde pingim sabit 15 16 iken bir anda 30 40 50'ye hatta 80'e çıkıp iniyor. Bu durum paket lossa ve oyunda bir saniyelik ışınlanmama sebep oluyor. Arada bir olan bir şey olsa sıkıntı yok ama yani bir 10 saniyede bir olup duruyor ve bu oyunu oynanamaz hale getiriyor. Bunun için ne yapabilirim? Ethernet ile bağlanıyorum ve arka planda ne var ne yoksa kapattım fakat bir sonuç değişmiyor hatta telefon ve tabletten de Wi-Fi'dan çıkış yaptım sonuç aynı... Modemi reset atmıştım fakat yine de değişmedi. Modemi kapattıktan sonra 15 20 sn bekleyip tekrar açtım. Yardım edebilir misiniz bu durum neden oluyor gerçekten anlayamadım? Ve normalde olmayan bir olayın şimdi sürekli olması çok can sıkıcı.
Bir de ek olarak bir şey soracağım normalde internet paketimizi değişmememize rağmen bir süreliğine internet hızım 700 Mbps'ye çıkmıştı fakat tekrardan 100'e düştü neden olduğunu bilen var mı? Türk Telekom kullancısıyım... Oyundaki ping fotoğraflarını 8 saniyede çektim toplamda.
Upload pingi yüksek sanırım ama o o mu onu da anlayamadım. Yardım edebilir misiniz?
Bir de ek olarak bir şey soracağım normalde internet paketimizi değişmememize rağmen bir süreliğine internet hızım 700 Mbps'ye çıkmıştı fakat tekrardan 100'e düştü neden olduğunu bilen var mı? Türk Telekom kullancısıyım... Oyundaki ping fotoğraflarını 8 saniyede çektim toplamda.
Upload pingi yüksek sanırım ama o o mu onu da anlayamadım. Yardım edebilir misiniz?