jombo
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,984
Öncelikle selamlar son 1-2 aydır hiç bir şeyden zevk ve keyif alamıyorum steam hesabımda 240 tane oyun var ve çoğu büyük iyi oyunlar (cb2077 gibi) tıklayıp oynayasım gelmiyor sadece oyun değil genel olarak hiç bir aktiviteden zevk alamamaya başladım bunun sebebi ne olabilir ?
Şöyle örnek vermem gerekirse geceleri bende klasiktir spotify + lol aram şamata bu gün fark ettim ki LoL den zerre keyif almıyormuşum yani girip 30-40 kill aldığım maçta bile sıkıla sıkıla çıkıyorum
hadi diyelim 7-8 senedir oynuyorum LoL'ü sıkmıştır , ben çok fena tower defense hastasıyım yani tower defense olduğu sürece her şeyden keyif alan biriyim ancak son 1-2 aydır tıklayıp giresim bile gelmiyor. Açıkçası bu bir dert yanma veya depresyondayım hüü konusu değil bunun çözümü var mıdır veya ilerde daha kötü olur muyum diye merak ettim. Bir de aktivitelerden örnek vereyim müzik dinlemek klasiktir
1-2 tane müziğe bile katlanamıyorum daralıp kapatıyorum hemen sıkıntıdan , bu durum artık canımı sıkmaya başladı bütün gün evde boş boş ekrana bakıyorum çünkü.
Şu benim listem hepsinden aşırı aşırı keyif alan biriyken şu an girip tıklayasım bile gelmiyor.
Yani gözüktüğü üzere her birini hayvanat derecesinde fazla oynamışım ama şu an 1-2 dakika bile katlanamıyorum.
Şöyle örnek vermem gerekirse geceleri bende klasiktir spotify + lol aram şamata bu gün fark ettim ki LoL den zerre keyif almıyormuşum yani girip 30-40 kill aldığım maçta bile sıkıla sıkıla çıkıyorum
Şu benim listem hepsinden aşırı aşırı keyif alan biriyken şu an girip tıklayasım bile gelmiyor.
Yani gözüktüğü üzere her birini hayvanat derecesinde fazla oynamışım ama şu an 1-2 dakika bile katlanamıyorum.