balamirreis
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
Nasıl kullanılıyor hocamBonus kartı olanlar için 475 TL ekstra bonus var, amazon için onunla birlikte alabilirsiniz. 1 adet bende aldım.
Nasıl kullanılıyor hocamBonus kartı olanlar için 475 TL ekstra bonus var, amazon için onunla birlikte alabilirsiniz. 1 adet bende aldım.
Hocam bunu araştırdım şimdi heralde 500mb a düşüyomuş hızı, sadece oyun ve depolama için kullanıcam windows samsung 980 1tb ssd de yüklü, sorun olur mu düşük hız oyun için yoksa hissedilmez mi.pcie 1.0 slotuna aparat alıp takabilirsiniz
Anakarta göre değişiyor olması lazım hız. Yine de işinizi görür bence. O kadar hissedileceğini sanmıyorum.Hocam bunu araştırdım şimdi heralde 500mb a düşüyomuş hızı, sadece oyun ve depolama için kullanıcam windows samsung 980 1tb ssd de yüklü, sorun olur mu düşük hız oyun için yoksa hissedilmez mi.
Anakart msı h510m a pro
Uygulamadan kampanyalara amazon yaz hocam, 2 tane kampanya var. biri 3000 üzerine 300 tl, biride aylık belli bir limiti olan 3000 tl üzerine 175 tl. Bu ürünü 3 taksit aldım ve 475 TL bonus kazandım.Nasıl kullanılıyor hocam
fps oyunlarında bir sıkıntı yaşatır mı peki bu m2 ?Anakarta göre değişiyor olması lazım hız. Yine de işinizi görür bence. O kadar hissedileceğini sanmıyorum.
Hocam ne yalan söyleyeyim bunu 1 kere veri aktarmak için kullandım ama şu an bu şekilde kullanmıyorum. O yüzden net bir bilgim yok. Daha bilgili arkadaşlar cevap verir belki.fps oyunlarında bir sıkıntı yaşatır mı peki bu m2 ?
Hayır. Isinmadigi sürecefps oyunlarında bir sıkıntı yaşatır mı peki bu m2 ?
teşekkürler bakacağımDisk klonlama yapabiliyorsun bir sürü yazılım var. Gelen SSD'ye mevcut diskini klonla sonra SATA olanı biçimlendir. Format atmana gerek yok.
Şunu deneyen biri var mı beyler çöp olmasın paraHocam bunu araştırdım şimdi heralde 500mb a düşüyomuş hızı, sadece oyun ve depolama için kullanıcam windows samsung 980 1tb ssd de yüklü, sorun olur mu düşük hız oyun için yoksa hissedilmez mi.
Anakart msı h510m a pro