teşekkür ederim peki soğutucu ne alabilirim ben şuan parça topluyorumda ucuz buldukça r5 5600 var 2x8 gb ram var anakart alacağım bu ssd yi aldım ve ekran kartı düşünüyorumHayır. Isinmadigi sürece
teşekkür ederim peki soğutucu ne alabilirim ben şuan parça topluyorumda ucuz buldukça r5 5600 var 2x8 gb ram var anakart alacağım bu ssd yi aldım ve ekran kartı düşünüyorumHayır. Isinmadigi sürece
link var mıStok bulamayanlar 400 tl farkla amazondan alabilir stok var
Ana disk olarak kullanılır mı ucuz ssdler bakıyodum bunu gördümZaten dram yok gen3 ssd çok ısınmaz beyler çok yoğun kullanıma sokmayacaksanız
KullanılırAna disk olarak kullanılır mı ucuz ssdler bakıyodum bunu gördüm
teşekkürler hocam iptal edip dediğiniz şekilde aldım en azından diğer satıcıların fiyatına geldiUygulamadan kampanyalara amazon yaz hocam, 2 tane kampanya var. biri 3000 üzerine 300 tl, biride aylık belli bir limiti olan 3000 tl üzerine 175 tl. Bu ürünü 3 taksit aldım ve 475 TL bonus kazandım.
Pederin hp laptopundaki disk bozulmuştu disk lazımdı. Çok iyi oldu.
Neden etsin ki?Dey bunu iptal eder, her zamanki halleri demedi demeyin
10 kez ürün alıyorsam 8'ini 1 hafta bekletip iptal ediyor Dey Elektronik, 2 tane süren THH sürecim var kendileri ile. Umarım gönderirler ama sanmıyorum geleceğiniNeden etsin ki?