❌İndirim Bitti! Lexar 1 Tb SSD 3.911,16 TL

pcie 1.0 slotuna aparat alıp takabilirsiniz
Hocam bunu araştırdım şimdi heralde 500mb a düşüyomuş hızı, sadece oyun ve depolama için kullanıcam windows samsung 980 1tb ssd de yüklü, sorun olur mu düşük hız oyun için yoksa hissedilmez mi.
Anakart msı h510m a pro

windowsun kurulu olduğu diskim ölüyor yavaş yavaş yeni lazımda almışken dramli sağlam bir şey almak istiyorum bu kesmez gibi ya

Hocam bunu araştırdım şimdi heralde 500mb a düşüyomuş hızı, sadece oyun ve depolama için kullanıcam windows samsung 980 1tb ssd de yüklü, sorun olur mu düşük hız oyun için yoksa hissedilmez mi.
Anakart msı h510m a pro
Anakarta göre değişiyor olması lazım hız. Yine de işinizi görür bence. O kadar hissedileceğini sanmıyorum.

Nasıl kullanılıyor hocam
Uygulamadan kampanyalara amazon yaz hocam, 2 tane kampanya var. biri 3000 üzerine 300 tl, biride aylık belli bir limiti olan 3000 tl üzerine 175 tl. Bu ürünü 3 taksit aldım ve 475 TL bonus kazandım.

Pederin hp laptopundaki disk bozulmuştu disk lazımdı. Çok iyi oldu.

Anakart msı h510m a pro
Şunu deneyen biri var mı beyler çöp olmasın para

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,212
Üyeler
200,311
Son üye
HAKO BİZNIZ

Geri