alabildim teşekkür ederim <350 stok eklediler 1 tb modeline
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
50 stok eklediler şimdi tekrar dene
50 stok geldi
alabildim teşekkür ederim <350 stok eklediler 1 tb modeline
50 stok geldi
gelen stokla aldım hocam çok sağolun konu için50 stok eklediler 1 tb modeline
50 stok geldi
hocam sabahki ssd yi iptal etmek için amazona bildirim yaptım. Yolda oldugu için kesin değil dedi. Elime ulaşsa peki iadede sorun cıkarmı. Bu ssdyi almak istiyorum arada 700lira varBaya uygun .
![]()
Lexar NQ790 1TB Gen4x4 7000/6000MB/sn NVMe PCIe M.2 SSD (LNQ790X001T-RNNNG) - incehesap.com
Lexar NQ790 1TB Gen4x4 7000/6000MB/sn NVMe PCIe M.2 SSD (LNQ790X001T-RNNNG) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
kral bende düşündüm onu sabah aldığımızın sürücüsü tlc nand daha dayanıklı diyor bu modele göre sağlık açısından bunun qlc sürücüsü dayanıksız diye araştırdımsabahkini aldığımı iptal edip bunu almak mantıklı mı
ben de amazondakini iade mi etsem diyordum acaba 700tlye gen4 mü alsamhocam sabahki ssd yi iptal etmek için amazona bildirim yaptım. Yolda oldugu için kesin değil dedi. Elime ulaşsa peki iadede sorun cıkarmı. Bu ssdyi almak istiyorum arada 700lira var
700tl oynuyor diye kararsız kaldım gen4-5 destekliyor ustamSize kalmış hocam. Anakartınız gen 4 destekliyor ve bütçeniz de varsa olabilir.
he o zaman iptal etmeyeyim hiç ya eyw ustamkral bende düşündüm onu sabah aldığımızın sürücüsü tlc nand daha dayanıklı diyor bu modele göre sağlık açısından bunun qlc sürücüsü dayanıksız diye araştırdım
dahamı iyi sabahki ula o kadar iptal dedim amazona ya hız göz boyuyor biraz bilmiyorumki Anakartta destekliyor ilk defa güzel sistem topluyorum iyi olsun istedimdekral bende düşündüm onu sabah aldığımızın sürücüsü tlc nand daha dayanıklı diyor bu modele göre sağlık açısından bunun qlc sürücüsü dayanıksız diye araştırdım