🔥İndirim Lexar Nq790 1tb Gen4x4 7000/6000mb/Sn 4.999 TL

Şaka mı bu sabah blue5100 aldım 4750 ye jdhdhdhdhd

Uygunsuz Dil
yukarda arkadaş daha dayanıksız falan diyor benim yapacağım en fazla yük oyun oyun depolamak olur onun için değmez gibi ama ya
Arkadaş mabadından sallamasın. Gen 3 olanda en giriş segment kontrolcü var. Konudakinde orta segment. Gen 3 olanın 500 tbw ömrü var konudakinin 600 tbw.

zaten bi anda bitti. Ben amazonau laşıp iptal etmek istemiyoru mdedim. Hızı zaten farkedemeyiz
ustam hızı fark ediyorsun aslında mesela ben marvel rivals oynuyorum her sezonda 20gb dosyayı yazmayı beklemek zorundayım bazen veri iniyor dosyaların yazmasını bekliyorum o yönden iyi oluyor

Arkadaş mabadından sallamasın. Gen 3 olanda en giriş segment kontrolcü var. Konudakinde orta segment. Gen 3 olanın 500 tbw ömrü var konudakinin 600 tbw.
ben de bi cangptye sordum bu gen4ü alırım dedi amazonu iptal ettim de satıcı aldığı için geri dönüş falan bekliyoruz diyorlar olmadı gelince iade ederim

Fiyatına göre gayet iyi. Dayanıksız vs olarak düşünmenize gerek yok. Her gün yüzlerce GB yazma silme işlemi yapmadığınız sürece rahat 5 sene götürebilecek bir ürün.

Baya uygun .
Bu parafkredi kartım olmadıgı için alaöadıgım bilmem kaçıncı ürün koca koca firmalar devletin ziraat bankasıyla anlasamıyor mu arkadaş öğrencilerin nerdeyse çoğu orda itopya parafla incehesap parafla bunlar nasıl işletme

Geri