Steelseries Arctis Nova 7X Gen 2 Magenta : Amazon.com.tr: Elektronik
Steelseries Arctis Nova 7X Gen 2 Magenta : Amazon.com.tr: Elektronik
www.amazon.com.tr
siyah veya beyaz bu fiyatta olsaydı düşünülürdüAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleSteelseries Arctis Nova 7X Gen 2 Magenta : Amazon.com.tr: Elektronik
Steelseries Arctis Nova 7X Gen 2 Magenta : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Siyahı itopya'da 7500 ₺ https://www.itopya.com/steelseries-arctis-nova-7-gen2-kablosuz-siyah-gaming-kulaklik_u30972siyah veya beyaz bu fiyatta olsaydı düşünülürdü
Sadece mağazalarda diyor ya, alacaktım ama neyse bekleyelim bakalım tekrar gelir.
Siyahı 7500 e itopyada mağazada mevcut beyazıda itopyada 8000 e sepete ekleyebiliyorsunuz.
Şu an dip fiyat 9-10 dan aşağıya yokbu fiyata daha iyisi gelir mi
Şu an Nova 7 Gen 2 için 7500 TL dip fiyat, en son Nova 7X'i 6300 TL'den mi ne satmışlardı fakat bu Gen 2 versiyonu. Mobil uygulama desteği var ve bataryası daha iyi.bu fiyata daha iyisi gelir mi
magenta halk arasında çingene pembesi olarak geçiyor Hintli ve sürekli dans eden biri değilseniz bence bu renk çok komik duruyorAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleSteelseries Arctis Nova 7X Gen 2 Magenta : Amazon.com.tr: Elektronik
Steelseries Arctis Nova 7X Gen 2 Magenta : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
reis bende de şu 2019 arctis 5 var şunu ortasında yuvarlak olan kablosunu kaybettim yedekleri nerden alınıyor internetten bulamıyorumBu seri eski arctisler gibi kafayı tam tutmuyor ya. Eğer öyle olsa benim emektar arctis 5'i değiştirecektim.
şimdide beyaz indirime girdi diğerleri çıktı![]()
Steelseries Arctis Nova 7 Gen2 Kablosuz Beyaz Gaming Kulaklik | ITOPYA
Steelseries Arctis Nova 7 Gen2 Kablosuz Beyaz Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile SSH61731 ITOPYA'dawww.itopya.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şu an dip fiyat 9-10 dan aşağıya yok