Baba bu ıphone ağır zımpara ha
18'leri sattırmak için güzel politika. Daha sonra 18'den düşüklere de getirebilirler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Baba bu ıphone ağır zımpara ha
kral ibreyi tamamen tersine döndürmüş
Ben bunu gördüm de hiçbir şey anlamadım, şimdi alt modeller hiç mi kullanamıyor yoksa çok önemi olmayan 1-2 şey mi eksiliyor sadece? Komple kullanamıyorsa dava açmak lazım Apple intelligence diye sattı adamlar bu cihazları.Gelişmiş işlevler ip17 dahil alt serilerde olmayacak
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sadece gelişmiş siri AI özellikleri 17 Air, Pro ve Max'de var, kalan AI özellikleri 15 Pro serisi üstünde her cihazda var.Ben bunu gördüm de hiçbir şey anlamadım, şimdi alt modeller hiç mi kullanamıyor yoksa çok önemi olmayan 1-2 şey mi eksiliyor sadece? Komple kullanamıyorsa dava açmak lazım Apple intelligence diye sattı adamlar bu cihazları.
İyi güzel de bu Apple daha geçen sene iPhone 16 tanıtımı yaparken Apple Intelligence için kriterimiz 8GB RAM demedi mi? Cihaz listesi açıklamadı mı? Sonra da iOS 26 da tam yapamadık seneye halledeceğiz demedi mi? Bu ne şimdi sizin cihazları çöp ettik artık 12GB RAM ile devam edeceğiz diyorlar. MacBook Neo da çıktığı gibi mezara gömüldü bu arada.Cihaz içinden çalışacak özellikler her zaman böyle olacak, Daha iyi performans = daha iyi yapay zeka. Sunucu bazlı çalışan özellikler 15 Pro ve üzerine gelir bir kaç yıl daha.
8GB RAM ile çalışan “most powerful” olmayan bir model varsa sorun yok da siz kullanamazsınız derlerse fena tepki gelir.Sadece gelişmiş siri AI özellikleri 17 Air, Pro ve Max'de var, kalan AI özellikleri 15 Pro serisi üstünde her cihazda var.
17 Pro da sirinin konuşması daha insansı olacak ve dikte özelliği (sesini metne çevirirme) daha gelişmiş olacak. Mesela konuşurken yaptığın "ııı", "şey" gibi duraksamaları temizleyip, metne otomatik noktalama koyacak. AI fotoğraf düzenleme işleri vs yine buluta gönderilip yaptırılacak her iki cihazda da. Geri kalan özelliklerde pek fark yok.İyi güzel de bu Apple daha geçen sene iPhone 16 tanıtımı yaparken Apple Intelligence için kriterimiz 8GB RAM demedi mi? Cihaz listesi açıklamadı mı? Sonra da iOS 26 da tam yapamadık seneye halledeceğiz demedi mi? Bu ne şimdi sizin cihazları çöp ettik artık 12GB RAM ile devam edeceğiz diyorlar. MacBook Neo da çıktığı gibi mezara gömüldü bu arada.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
8GB RAM ile çalışan “most powerful” olmayan bir model varsa sorun yok da siz kullanamazsınız derlerse fena tepki gelir.