S25+ mı yoksa 17 Pro mu ?

Gösteriş için almıyorum ya tamamen kullanmak için almak istiyorum.
o zaman bir telefona 108k vermek mantıklı olmaz telefon bu sonuçta , s26 serisini bekle s25 serisinin donanımı bile hala daha iyi 17 den :D

@UltimateGuide @anilg1310
Beyler sizi apple samsung telefon önerisinde yorumlarınızı gördüm. Benim için de fikirlerinizi beyan eder misiniz ?

Eğer almak istiyorsanız alın tabii ama ön yüz olarak 17 ile 17 pro gördüğümün kadarıyla tamamen aynı. Eğer aşırı profesyonel video çekimi yapmayacaksanız 17 pro değmez bence. Bir de bizde vergi üstüne vergi vergi üstüne vergi vergü üstüne vergi ile fiyatı 2 katından daha fazlaya geliyor. Düz 17 de ederi değil ama en azından TR piyasasında değerini koruyor. Ayrıca dikkat ettiyseniz Apple bu sene hiç düz 17 reklamı yapmadı! :) Büyük ihtimal kullanıcılar için pro ile farkının çok çok az olması sebebiyle ona yönlendirmek istemiyorum. Dediğim gibi daima bakacağınız önü Pro ile aynı, kameraları güçlü, eğer log prores ve bilmem ne profesyonel fotoğrafçılık işleriyle uğraşmıyorsanız 17 çok iyi.

Eğer almak istiyorsanız alın tabii ama ön yüz olarak 17 ile 17 pro gördüğümün kadarıyla tamamen aynı. Eğer aşırı profesyonel video çekimi yapmayacaksanız 17 pro değmez bence. Bir de bizde vergi üstüne vergi vergi üstüne vergi vergü üstüne vergi ile fiyatı 2 katından daha fazlaya geliyor. Düz 17 de ederi değil ama en azından TR piyasasında değerini koruyor. Ayrıca dikkat ettiyseniz Apple bu sene hiç düz 17 reklamı yapmadı! :) Büyük ihtimal kullanıcılar için pro ile farkının çok çok az olması sebebiyle ona yönlendirmek istemiyorum. Dediğim gibi daima bakacağınız önü Pro ile aynı, kameraları güçlü, eğer log prores ve bilmem ne profesyonel fotoğrafçılık işleriyle uğraşmıyorsanız 17 çok iyi.
Iphone kullananlara sorduğumda 17 pro al diyorlar. Iphone'nin düzünü alma diyorlar.

Iphone kullananlara sorduğumda 17 pro al diyorlar. Iphone'nin düzünü alma diyorlar.
O iPhone kullananların telefonu ne için kullandığı sizin ise ne için kullanacağınız buradaki esas mesele. Profesyonel çekim yapıyor musunuz? Buhar odasına ihtiyaç duyacak kadar telefonu zorlayacak çok fazla konsoldan gelme oyunu oynayacak mısınız? Sadece statü için ise ve almak istiyorsanız elbette siz bilirsiniz ama kullanmak içinse düz 17 modeli (kamerası ve soğutması ve belki birkaç şey hariç aynı) ziyadesiyle yeterli.

Koray Birand'ın bir içeriği vardı hepsini izlemedim ama faydalı olabilir,

Samsung s26'nın çıkamsını beklerdim.Üst seviye bir cihaz olarak piyasaya sunulacağını düşünüyorum.

S serisinin düz modelleri ile iPhone'nun Pro modellerini kıyaslamanızı tavsiye etmem. Sonuç olarak iPhone 17 ne ise S25 ve S25+'da o. 17 Pro S25+ derseniz fiyat farkına bakmadan 17 Pro derim (özellik, donanım açısından) Telefondan zevk almak istiyorsanız Ultra kısmına bakabilirsiniz. S25 Ultra da güzel cihaz ama 3 seridir aynı telefon. S26 UItra tasarım olarak aynı olacak yine ama kameralarda değişiklik olabilir. Yeni 200MP sensörlerini tanıttılar HP5 kendileri kullanmayacakmış HP9 sensörünü de satıp S serisinde HP2 kullanmışlardı yüksek ihtimalle HP2 yerine HP3 gelebilir. Kamera olarak artık geride kaldılar bunu inkar edemem S24 Ultra kullanıyorum çok güzel cihaz kamerası ekranı babamda S25 Ultra var aralarında gerçekten vaov diyebileceğiniz bir fark yok. Yazılım olarak S25 çok akıcı mesela ama kameraya bakarsanız aynı. iP17 Pro alıp Şubat ayına kadar kullanabilirsiniz. Şubat ayında S26 serisi çıkacak iPhone'u beğenirseniz devam edersiniz beğenmezseniz satıp S26 Ultra'ya geçersiniz benim tavsiyem.

@UltimateGuide @anilg1310
Beyler sizi apple samsung telefon önerisinde yorumlarınızı gördüm. Benim için de fikirlerinizi beyan eder misiniz ?
Hocam zaten bugüne kadar samsung kullanmışsınız bundan sonra macera aramaya gerek yok ha ben;
günde kere şarj ederim yılda 1 kez batarya için fahiş paralar öder değiştiririm
konfor alanımdan vazgeçip kendimi kısıtlarım derseniz iphone alın tabii ki ama mevcut durumda
S25+ gibi bir canavaar varken açıkçası ben gidip iphone almazdım espirisi kalmadı yani bildiğin tüketicileri ile dalga geçiyor firma başka bişey değil. kaldı ki Xiaomi 17 pro bile çok çok üst bir cihaz Tam bir Amiral gemisi. tavsiyem S25+ devam etmen gereksiz atraksiyonlara girme. İlla platform değiştirmek istiyorsan Xiaomi 17 Pro alabilirsin yada 15 ultra muazzam cihazlar.

10 yıldan fazladır apple kullandım. son 1 aydır samsung s25 ultra ve tüm ekosistemini kullanıyorum net samsung diyorum arkana bile bakma diyorum. özelden de yardımcı olayım detaylıca hocam yazarsan.
Telefon aldığımda her anlamda tüm özellikleri güzel olsun istiyorum. Batarya kamera işlemci ekran vs vs. Bu iki telefonu karşılaştırdığımda iphone kamerası bir tık önde. Birde eskiden bir furya vardı. Samsung güncelleme aldıkça kamerası bozuluyor diyorlardı. Şu ana baktığımızda iphone ile samsung kamerası hakkında neler söyleyebilirsin ?
Zaten samsung şarj ve ekran konusunda önde. İşlemci hakkında bir bilgim yok ama bilgin varsa okumak isterim. Kısacası kamera ve işlemci hakkında neler söyleyebilirsin ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,042
Üyeler
183,051
Son üye
ahmetabic
Geri