S25+ mı yoksa 17 Pro mu ?

Fiyat konusunda çok haklısın. Birde diyorlar ki Iphone 17 Pro'yu 10 sene kullanırsın ama Samsung'u o kadar uzun ömürlü kullanamazsın. Şimdi bu bilgi doğru mudur acaba. A52 kullanıyorum 4 senedir hiçbir fark yok benim için bir tek şarjda değişiklik var. Iphone 4 sene kullansam onunda şarjında değişiklik olur illaki. Merak ettiğim bir konu var açıkçası.. Iphone güncelleme aldığında kamerada bozukluk olmuyor sanırsam ama Samsung güncelleme aldığında ve kullanıldıkça kamerası kötüye doğru gidiyor. Böyle bir şey var mı acaba ?
neden iphone 10 sene gidiyor da samsung 10 sene gitmiyor mantıklı bir kaynağın var mı acaba

Fiyat konusunda çok haklısın. Birde diyorlar ki Iphone 17 Pro'yu 10 sene kullanırsın ama Samsung'u o kadar uzun ömürlü kullanamazsın. Şimdi bu bilgi doğru mudur acaba. A52 kullanıyorum 4 senedir hiçbir fark yok benim için bir tek şarjda değişiklik var. Iphone 4 sene kullansam onunda şarjında değişiklik olur illaki. Merak ettiğim bir konu var açıkçası.. Iphone güncelleme aldığında kamerada bozukluk olmuyor sanırsam ama Samsung güncelleme aldığında ve kullanıldıkça kamerası kötüye doğru gidiyor. Böyle bir şey var mı acaba ?
Hocam Android yeni telefonlar çda çok uzun ömürlü oluyor. 7 sene güncelleme garantisi cepte. Güncelleme ile bozma işini bilmiyorum hocam onu siz daha iyi bilirsiniz ben daha hiç samsung hiç kullanmadım. İphone planlı eskitme yaptığını itiraf etmişti hocam iphoneda da var o tür şeyler. Ama öncelik fiyat hocam. Belki 2 3 sene fazla kullanırsınız ama arada 60k var. O 60k ile yeni bir telefon daha alırsınız bozulsa bile.

Az önce arkadaşa sordum sana da sorayım.
Iphone güncelleme aldığında kamerada bozukluk olmuyor sanırsam ama Samsung güncelleme aldığında ve kullanıldıkça kamerası kötüye doğru gidiyor. Böyle bir şey var mı acaba ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne zaman çıkacak net bir tarih var mı ?
Birde yeni yıldan sonra almak istemiyorum.
şöyle samsung da öyle bir şey olduğunu ilk defa senden duyuyorum ios al tavsiyem

Bu zamana kadar Samsung kullandım. Ip17 Pro almak istemiştim ama Mediamarkt, Vatan vb. yerlere baktığımda Ip17 Pro yok. Apple mağazalarında bile yok.
Anca Apple sitesinden sipariş vereceksin öyle gelecek. Ip17 Pro'yu almak istiyorum ama değer mi bilmiyorum. Bir yandan da Samsung kullanıcısı olduğum için S25+ ile de devam edebilirim diyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ne önerirsiniz ?
türkiye de iphone alınmaz fiyatını çok şişiriyorlar , 25+ değil de 26 serisi beklemelisin bence.

ios hevesin varsa iphone al gec biraz kullanir satarsin en kotu. aklin kalmamis olur hevesini alirsin. satarken de cok zarar etmezsin

yurt dışı mı alıcaksın yoksa türk cihazı mı ?
Yurt içi alırım.

türkiye de iphone alınmaz fiyatını çok şişiriyorlar , 25+ değil de 26 serisi beklemelisin bence.
Çıkış tarihi belli mi ?

ios hevesin varsa iphone al gec biraz kullanir satarsin en kotu. aklin kalmamis olur hevesini alirsin. satarken de cok zarar etmezsin
Aslında merak ediyorum ama 108k verip bana neler verebilir merak ediyorum.

Yurt içi alırım.

Çıkış tarihi belli mi ?

şubat gibi türkiyede satılır galiba

şöyle bir şey söyleyeyim
samsung 1420 dolar iken 1800 dolara satılıyor
apple 1300 dolarken 2875 euroya satılıyor
usa ve türkiye fiyat karşılaştırması
512 gb s25 ultra ve 17 pro

Son düzenleme:
Yurt içi alırım.

Çıkış tarihi belli mi ?

bu telefonu 108k gibi bir fiyata alanların amacı gösteriş zaten tonlarca param olsa bile bana pahalıya diğer muadillerinden daha kötü donanım sunan bir telefon almam o yüzden hani 108k verdiğine pişman olabilirsin , bu arada normalde iphone telefonlar samsung telefonlardan ucuzdur ama ülkemizde 3 tane devlete 1 tane kendimize aldığımız için durumlar böyle.

bu telefonu 108k gibi bir fiyata alanların amacı gösteriş zaten tonlarca param olsa bile bana pahalıya diğer muadillerinden daha kötü donanım sunan bir telefon almam o yüzden hani 108k verdiğine pişman olabilirsin bu arada normalde iphone telefonlar samsung telefonlardan ucuzdur ama ülkemizde 3 tane devlete 1 tane kendimize aldığımız için durumlar böyle.
Gösteriş için almıyorum ya tamamen kullanmak için almak istiyorum.

Geri