S25 ultra 1tb mi yoksa iPhone 16-17 pro max 1tb mi

Yani sen de haklısın ama güvendiğim için rahat ettirecek bir şey olsa oh tmam bunu aldım mutluyum olam yani iPhone alırsam belki Samsung niye almadım fln olmayam diye onun dışında sende haklısın tabi canım doğru diyon
Ne alırsanız alın diğerinde aklınız kalacak hocam çok dert etmeyin :D açgözlü varlıklarız yapacak bir şey yok

Daha önce elbet denemişsinizdir ama eğer hiç denemediyseniz veya denediyseniz bile bir de alıcı gözüyle teknoloji mağazasına gidin fikir sahibi olun ona göre kararınızı verirsiniz

Ne alırsanız alın diğerinde aklınız kalacak hocam çok dert etmeyin :D açgözlü varlıklarız yapacak bir şey yok

Daha önce elbet denemişsinizdir ama eğer hiç denemediyseniz veya denediyseniz bile bir de alıcı gözüyle teknoloji mağazasına gidin fikir sahibi olun ona göre kararınızı verirsiniz
iPhone konusunda ara yüz çok garip geliyor bana hiç denemedim yani görünce de bune ya oluyom dediğin gibi bi düşüncem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O her zaman olacak. Ben Android'den Android'e geçip pişman olan çok az gördüm. iPhone alman çok daha mutlu veya çok daha mutsuz edebilir. Samsung alırsan stabil şekilde devam edersin muhtemelen
O da doğru yani ama şimdi ikiside en pahalı telefonlar olması ve şuan kullandığımın artık kötüleşmesi ile Android den tekrar Android geçmek çok olmasa da ufak bı garipseme olabilir diye düşünüyorum

😎 adamsın dostum eyw fikrin için jdskdnskxnskdn
cevaplar çok iyi ya qwlşwqşklşkq kankam git mağazaya telefonları eline al , dokunduğunda al beni al beni yapan telefonu al çık çok tartışmaya gerek yok xd

cevaplar çok iyi ya qwlşwqşklşkq kankam git mağazaya telefonları eline al , dokunduğunda al beni al beni yapan telefonu al çık çok tartışmaya gerek yok xd
Karpuz seçer gibi anlatmışsın :D

Geri