S25 ultra 1tb mi yoksa iPhone 16-17 pro max 1tb mi

Her şeyin ideali iPhone'da. Gidip bir telefona 100K verip kameralar arası tonları bile tutturmuyorsa, cilt tonunu ayarlayamıyorsa sadece Android'in verdiği özgürlük için Samsung almaya gerek yok.
İlla Android alacağım diyorsan X200 Pro gibi canavar var, Samsung'dan 2 gömlek iyidir.
Yalnız olduğundan farklı sarımtrak gösteren iphone kamerası. Samsung renkleri daha doğru veriyor.

iPhone'u biz mi tahmin ediyoruz?

Dediğim gibi hala ios ten fazla fazla iyi özgürlük konusunda. Fakat son yıllarda hatta bu olaylar son aylarda yaşanıyor ki özgürlüğü kısıtlayacak büyük darbeler geldi. Androidin özgür ruhuna fazlasıyla aykırı. Yarın bir gün diğer firmalarda bootloader kilidini kökten kapatabilir samsung gibi. Androide rom kurmakla hiç ilgili olmayan biri için önemli olmayabilir ama bu kararın yanlış olduğu gerçeğini değiştirmez. Zaten istemeyen rom kurmazdı neden güvenlik bahanesiyle kapatılıyor? Tek tıkla açılabilen bir şey de değildi ki.

Ben yorumlarınıza bakarak samsung'u daha çok istediğinizi düşünüyorum, s25 ultra almanız sizi üzmeyecektir.
Evet Samsung ilk başta çok aklıma yatkın ama bu kafamdaki kararsızlıktan da kurtulmam gerek ve emin olmam lazım iPhone'u da ayrı seviyorum ama çok farklı geliyorlar bana

çok büyük telefon sevmiyorsan pro max alma hem ağır hem çok büyük ultrada aynı şekil pro al geç

Evet Samsung ilk başta çok aklıma yatkın ama bu kafamdaki kararsızlıktan da kurtulmam gerek ve emin olmam lazım iPhone'u da ayrı seviyorum ama çok farklı geliyorlar bana
İkisini de kullanan biri olarak göründükleri kadar farklı olmadıklarını söyleyebilirim. İkiside günün sonunda aynı amaca hizmet ediyor. Whatsap-Instagram açıyorlar, oyun oynatıyorlar bluetooth, wifi,mobil veri kullandırtıyorlar. Gerçekten gözünüzde büyütmeye gerek yok. İlk günlerde işletim sisteminin cazibesi gelebilir ama sonradan sıradan gelmeye başlıyor.

Lan dkshxksbxkadn sen yazınca fark ettim pardonn 16 olacak veya Eylül de çıkacak 17 de olabilir
16 bu kadar pahalı iken 17 yi düşünmek bile istemiyorum bana kalacak olursan samsung almayacaksan bile iphone alma (genel anlamda değil fakat bizim ülkede 3x falan daha pahalı oluyor o paraya çok daha iyi telefonlar çıkacaktır diğer kanatlardan.)

İkisini de kullanan biri olarak göründükleri kadar farklı olmadıklarını söyleyebilirim. İkiside günün sonunda aynı amaca hizmet ediyor. Whatsap-Instagram açıyorlar, oyun oynatıyorlar bluetooth, wifi,mobil veri kullandırtıyorlar. Gerçekten gözünüzde büyütmeye gerek yok. İlk günlerde işletim sisteminin cazibesi gelebilir ama sonradan sıradan gelmeye başlıyor.
Yani sen de haklısın ama güvendiğim için rahat ettirecek bir şey olsa oh tmam bunu aldım mutluyum olam yani iPhone alırsam belki Samsung niye almadım fln olmayam diye onun dışında sende haklısın tabi canım doğru diyon

Yani sen de haklısın ama güvendiğim için rahat ettirecek bir şey olsa oh tmam bunu aldım mutluyum olam yani iPhone alırsam belki Samsung niye almadım fln olmayam diye onun dışında sende haklısın tabi canım doğru diyon
O her zaman olacak. Ben Android'den Android'e geçip pişman olan çok az gördüm. iPhone alman çok daha mutlu veya çok daha mutsuz edebilir. Samsung alırsan stabil şekilde devam edersin muhtemelen.

16 bu kadar pahalı iken 17 yi düşünmek bile istemiyorum bana kalacak olursan samsung almayacaksan bile iphone alma (genel anlamda değil fakat bizim ülkede 3x falan daha pahalı oluyor o paraya çok daha iyi telefonlar çıkacaktır diğer kanatlardan.)
200k olmadığı sürece sorun yok cksbdskndek fiyat da 17 130k fln olacakmış öyle bir şey ama onu alamam zaten çıkar çıkmaz satılan yere gelip taksit fln fln olmaz bide faizli oluyor ondan da artıyor mesela Samsung s25 ultra 1tb 85k TL fln 110 çıkıyor taksit ile

Geri