S25 ultra 1tb mi yoksa iPhone 16-17 pro max 1tb mi

hocam oyun düşünüyorsan iphone u direk ele çok ısınıyor hemde ekranda ısındığını çok hissettiriyor
samsungun s seriside oyun konusunda aynı işlemci kullananlarda en düşük performansı veriyor malesef.
ben olsam o kadar bütçe bayılmam
magic 7 pro alır geçerim ki öyle yaptım 3 aydır kullanıyorum öneririm
Magic de güzel telefon ama benim genel olarak hepsi hem oyun hem sosyal medya gibi şeyler

Kamera k

Şimdi iPhone karnesi çok farklı daha çok filtreli şekilde çekiyor Samsung ise daha doğal hali ile çekiyor ikisinin de arayüzleri farklı birinde çok serbest değilsin birinde ise her şeyi yapabiliyorsun birinin Aİ özelliği iyiken diğeri aşırı kötü çok fark var
Hocam yapay zeka konusunda, samsung gemini'dan destek alıyor, iphoneda yapmak istediğiniz bir samsung özelliği varsa gemini indirip yapabilirsiniz tek fark bunu tek tuşla değil 2 3 tuşla yapmış olursunuz.

Serbestlik olarak samsung bootloader kilidini kapattı, google bütün paketlere üreticinin imzalaması işini zorunlu kıldı yani her şey (apklar dahil) google kontrolünde artık. Tabii ki hala ios ten iyi bir durumda ama andoridin geleceği pek iyi değil.

hepsine uygun olduğu için ben öneririm yarı fiyatına aynı işi yapabiliyor.

Magic de güzel telefon ama benim genel olarak hepsi hem oyun hem sosyal medya gibi şeyler

Her şeyin ideali iPhone'da. Gidip bir telefona 100K verip kameralar arası tonları bile tutturmuyorsa, cilt tonunu ayarlayamıyorsa sadece Android'in verdiği özgürlük için Samsung almaya gerek yok.
İlla Android alacağım diyorsan X200 Pro gibi canavar var, Samsung'dan 2 gömlek iyidir.

Her şeyin ideali iPhone'da. Gidip bir telefona 100K verip kameralar arası tonları bile tutturmuyorsa, cilt tonunu ayarlayamıyorsa sadece Android'in verdiği özgürlük için Samsung almaya gerek yok.
İlla Android alacağım diyorsan X200 Pro gibi canavar var Samsung'dan 2 gömlek iyidir.
özgürlük konusu bile artık şüpheli

Hocam yapay zeka konusunda, samsung gemini'dan destek alıyor, iphoneda yapmak istediğiniz bir samsung özelliği varsa gemini indirip yapabilirsiniz tek fark bunu tek tuşla değil 2 3 tuşla yapmış olursunuz.

Serbestlik olarak samsung bootloader kilidini kapattı, google bütün paketlere üreticinin imzalaması işini zorunlu kıldı yani her şey (apklar dahil) google kontrolünde artık. Tabii ki hala ios ten iyi bir durumda ama andoridin geleceği pek iyi değil.
Yine yapay zeka çok fark ediyor indirip yapmak ile telefonda çoğu özelliği bulunması daha kolay ve daha iyi gemini indirsem bile Samsung gibi çoğu özellik olmayabilir

Serbest konusunda ise Google elinde olması sorun değil hala serbestsin istediğini yapıyorsun Android geleceği kötü demek yani açıklayamiyorum bile garip bi yorum olmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlla Android alacağım diyorsan X200 Pro gibi canavar var, Samsung'dan 2 gömlek iyidir.
Himm ben sadece özgürlük olayını bahsetmedim ama veya kamera performansı da önemli oyun da oynayan biriyim ve farklı şeyler de var illa sadece o özelliklerini karşılaştırmıyorum

s25 ultra telefonu ufoyla geldi. iphone fabrikada üretiliyor

Yine yapay zeka çok fark ediyor indirip yapmak ile telefonda çoğu özelliği bulunması daha kolay ve daha iyi gemini indirsem bile Samsung gibi çoğu özellik olmayabilir

Serbest konusunda ise Google elinde olması sorun değil hala serbestsin istediğini yapıyorsun Android geleceği kötü demek yani açıklayamiyorum bile garip bi yorum olmuş
Dediğim gibi hala ios ten fazla fazla iyi özgürlük konusunda. Fakat son yıllarda hatta bu olaylar son aylarda yaşanıyor ki özgürlüğü kısıtlayacak büyük darbeler geldi. Androidin özgür ruhuna fazlasıyla aykırı. Yarın bir gün diğer firmalarda bootloader kilidini kökten kapatabilir samsung gibi. Androide rom kurmakla hiç ilgili olmayan biri için önemli olmayabilir ama bu kararın yanlış olduğu gerçeğini değiştirmez. Zaten istemeyen rom kurmazdı neden güvenlik bahanesiyle kapatılıyor? Tek tıkla açılabilen bir şey de değildi ki.

Ben yorumlarınıza bakarak samsung'u daha çok istediğinizi düşünüyorum, s25 ultra almanız sizi üzmeyecektir.

Himm ben sadece özgürlük olayını bahsetmedim ama veya kamera performansı da önemli oyun da oynayan biriyim ve farklı şeyler de var illa sadece o özelliklerini karşılaştırmıyorum
Hocam Samsung oyun tarafında aynı işlemciye sahip cihazlar arasında (hatta "For Galaxy") en kötü oyun performansı sahip cihaz herhalde. Sürdürülebilir performansı düşük kalıyor rakiplerine göre. Ben 2 kere aynı segment iPhone ve Samsung kullandım ikisinde de koşarak iPhone'a döndüm kamera konusunda. Şu anda da kullandığım cihaza denk Samsung cihazlar ile bir çok karşılaştırma yaptım, benim gözümde Samsung'un 40 fırın ekmek yemesi lazım. Renk tonları tutarlı değil, kameralar arası geçiş atlamalı, cilt tonları tutarsız, karanlık aydınlık ayarlamasını kafasına göre yapıyor.
25 Ultra'nın en net önde olduğu konu ekran yansıma.

Geri