o zaman bir telefona 108k vermek mantıklı olmaz telefon bu sonuçta , s26 serisini bekle s25 serisinin donanımı bile hala daha iyi 17 denGösteriş için almıyorum ya tamamen kullanmak için almak istiyorum.
Iphone kullananlara sorduğumda 17 pro al diyorlar. Iphone'nin düzünü alma diyorlar.Eğer almak istiyorsanız alın tabii ama ön yüz olarak 17 ile 17 pro gördüğümün kadarıyla tamamen aynı. Eğer aşırı profesyonel video çekimi yapmayacaksanız 17 pro değmez bence. Bir de bizde vergi üstüne vergi vergi üstüne vergi vergü üstüne vergi ile fiyatı 2 katından daha fazlaya geliyor. Düz 17 de ederi değil ama en azından TR piyasasında değerini koruyor. Ayrıca dikkat ettiyseniz Apple bu sene hiç düz 17 reklamı yapmadı!Büyük ihtimal kullanıcılar için pro ile farkının çok çok az olması sebebiyle ona yönlendirmek istemiyorum. Dediğim gibi daima bakacağınız önü Pro ile aynı, kameraları güçlü, eğer log prores ve bilmem ne profesyonel fotoğrafçılık işleriyle uğraşmıyorsanız 17 çok iyi.
O iPhone kullananların telefonu ne için kullandığı sizin ise ne için kullanacağınız buradaki esas mesele. Profesyonel çekim yapıyor musunuz? Buhar odasına ihtiyaç duyacak kadar telefonu zorlayacak çok fazla konsoldan gelme oyunu oynayacak mısınız? Sadece statü için ise ve almak istiyorsanız elbette siz bilirsiniz ama kullanmak içinse düz 17 modeli (kamerası ve soğutması ve belki birkaç şey hariç aynı) ziyadesiyle yeterli.Iphone kullananlara sorduğumda 17 pro al diyorlar. Iphone'nin düzünü alma diyorlar.
Hocam zaten bugüne kadar samsung kullanmışsınız bundan sonra macera aramaya gerek yok ha ben;@UltimateGuide @anilg1310
Beyler sizi apple samsung telefon önerisinde yorumlarınızı gördüm. Benim için de fikirlerinizi beyan eder misiniz ?
10 yıldan fazladır apple kullandım. son 1 aydır samsung s25 ultra ve tüm ekosistemini kullanıyorum net samsung diyorum arkana bile bakma diyorum. özelden de yardımcı olayım detaylıca hocam yazarsan.@UltimateGuide @anilg1310
Beyler sizi apple samsung telefon önerisinde yorumlarınızı gördüm. Benim için de fikirlerinizi beyan eder misiniz ?
Telefon aldığımda her anlamda tüm özellikleri güzel olsun istiyorum. Batarya kamera işlemci ekran vs vs. Bu iki telefonu karşılaştırdığımda iphone kamerası bir tık önde. Birde eskiden bir furya vardı. Samsung güncelleme aldıkça kamerası bozuluyor diyorlardı. Şu ana baktığımızda iphone ile samsung kamerası hakkında neler söyleyebilirsin ?10 yıldan fazladır apple kullandım. son 1 aydır samsung s25 ultra ve tüm ekosistemini kullanıyorum net samsung diyorum arkana bile bakma diyorum. özelden de yardımcı olayım detaylıca hocam yazarsan.