🔥İndirim Glorius Model D Kablolu Mat Siyah/Beyaz Rgb Mouse 699 TL- Mousepad 499 TL

kyemre058

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,490
Mouse normalde 1000 lira civarı, mousepad ise 800 900 civarında satılıyor. Son 1 yılın en düşük fiyatı. Düşük bütçeli arkadaşlar değerlendirebilir.

Glorius Element Mousepad Fire Siyah : https://www.hepsiburada.com/gloriou...ire-siyah-p-HBCV00001EPZ5N?magaza=Hepsiburada
Glorius Model D Kablolu Mouse: https://www.hepsiburada.com/gloriou...uencer&utm_source=influencer&wt_inf=affiliate

Mouse seçeneklerinde beyaz versiyonu da var. Dileyen onu da alabilir.

xSylas ve LeGend_46 'nın konuları birleştirilerek alıntılanmıştır.

Mousepad'in ice olanı bende var bununla ne farkı var bilmiyorum ama bana çok hızlı geldi öyle ki cs 1.6 da 800dpi oyun içi 1.4 sens kullanığım ayarımı 0.8'e düşürmüştüm yine de kontrol etmek zor geliyordu yani alışamadım eski mousepad'e geri döndüm ayrıca çok çabuk kirleniyor kirlendiği yerlerde nokta nokta kalıplar oluşuyor sürekli yıkamak lazım almayı düşünenler için tecrübelerimi aktarmış olayım yanlış anlaşılmasın kötüdür alınmaz demiyorum.

IMG_20260614_131117.webp

bende ice serisi vardı mousepad cok guzel ama mouse üstünde uçuyor resmen asırı hızlıydı hiç kontrol edemedigim için kullanmıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: ssh4
glorius model o var çok memnunun kablolu olması dışında bir sorunu yok

• Beğen
Reaksiyonlar: w00w
Bu model var bende 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum sensörü bu fiyat bandına göre en iyisi diyebilirim kaçırılmaz yani

kontrol - speed arası speede daha yakın denebilir, kullanımına göre alınır yüksek sens bilekten mi oynuyosun yoksa düşük sens mi
Mousepad iyi midir dostlar 500TL'ye alınır mı ?

glorius model o var çok memnunun kablolu olması dışında bir sorunu yok
Cidden çok kaliteli fare hem hafif hem sağlam premium hissiyatı var çok uzun süre kullandım şuan kuzenime verdim hala kullanıyor üstüne su döktüm gitti 15 dakika sonra geri geldi anakartı sırımsıklam olmasına rağmen

keşke kablosuz olsa laptop ile kablolu mouse kullanmak çok rahatsız ediyormuş tecrübe ederek öğrendim maalesef

Tam ortada gibiyim hocam ben
alabilirsin o zaman iyi fiyat ve en önemlisi dikişli uzun süre gider diye düşünüyorum kullanmadım, ben control model bakıyorum yoksa alırdım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

keşke kablosuz olsa laptop ile kablolu mouse kullanmak çok rahatsız ediyormuş tecrübe ederek öğrendim maalesef
bende geçen yıl kablosuza geçtim, gecikme olarak kaybım olur diye geçmiyordum fakat işler öyle değilmiş. 8k hz dongle ile scyrox v8 kullanıyorum kablolu kullanamam artık

mouse almayı düşünüyorum ama çok da para vermek istemiyorum tam bana göre gibi duruyor öncesinde de Razer DeathAdder Essential kullanmıştım sanırsam yapı olarak benziyorlar alınır mı bu mouse 4 yıl razer kullandım scroll u bozuldu diye yeni bir şey arıyorum

Geri