Yardım Modem Önerisi İstiyorum

Değirmencidayı

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
196
Bütçe
3000
operatörlerin verdiği bi modemi kullanıyorum o yüzden tam performans alamıyorum internetimden fp bi modem öneriniz var mı

Son düzenleme:
yanlış yazmışım modem lazım internet fiber değil
Hocam vdsl internet kullanıyorsan fibere geç fiberde verdikleri modemler baya güzel türkcell modem ücreti fln da almıyor hatta alt yapın destekliyorsa fibere geç fiyat farkıda nerdeyse hiç yok 50mhps 650tl veriyodum 1000öhps fiberde 800 veriyom şuan
Hem modemde güzel bişey verirler
Alacağın vdsl modem gene seni çok tatmin etmez çok çok evin içinde biraz daha uzakda çeker hız olarak çok bi katkısı olmaz

Hocam vdsl internet kullanıyorsan fibere geç fiberde verdikleri modemler baya güzel türkcell modem ücreti fln da almıyor hatta alt yapın destekliyorsa fibere geç fiyat farkıda nerdeyse hiç yok 50mhps 650tl veriyodum 1000öhps fiberde 800 veriyom şuan
Hem modemde güzel bişey verirler
Alacağın vdsl modem gene seni çok tatmin etmez çok çok evin içinde biraz daha uzakda çeker hız olarak çok bi katkısı olmaz
Adama fibere geç demişsin de, bakalım altyapısı var mı ?
Varsa da vdsl de kalmaz herhalde dimi :)

Hocam emin ol fiber alt yapısı olup vdls kullananların sayısı az değil benim mahallemde herkes fiber kullanıyor bi benim binamda türktelekomun fiber altyapısı yoktu isyan ediyodum geri baktım türkcelin altyapısı varmış ona geçtim.
Yani farklı bi operatörde alt yapıda olabilir anlatabilmişimdir umarım

Hocam emin ol fiber alt yapısı olup vdls kullananların sayısı az değil benim mahallemde herkes fiber kullanıyor bi benim binamda türktelekomun fiber altyapısı yoktu isyan ediyodum geri baktım türkcelin altyapısı varmış ona geçtim.
Yani farklı bi operatörde alt yapıda olabilir anlatabilmişimdir umarım
fiber yokta fiber yokken 50 mbps civarı alıyorum düzgün modem alsam kaça geçer tahmini anakartımda wifi 6e var

Güncel fiyatları bilmiyorum ama Keenetic alabiliyosan diğerlerine bakma.

Performans derken ? Hız olarak mı?
Yeni modemin etkisi olabilir, hat değerleriniz nasıl? Tarifeniz kaçlık.
Wifi6 olarak bağımsız, Tenda V15.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,533
Üyeler
197,490
Son üye
133kacerpredatoralano
Geri