Leon_Was_Here
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 957
Önceki indirimlere nazaran indirim oranı daha az ancak şu an piyasa fiyatına göre iyi
s olmayan modeli kullanıyorum normalde tam kırılır kullanılamaz hale gelirse atk alırım gibi düşünüyordum ama bu fiyata budur yaniDaha iyi bir alternatifi var mı bu fiyatta hikayeli oyun odaklı oynuyorum
3 gün önce amazondan aldım siyahını 6400'e iade edip alınır mı acaba kırmızısıÖnceki indirimlere nazaran indirim oranı daha az ancak şu an piyasa fiyatına göre iyi
Şu ürünü kullanıyorum bende1 2 ay önce aldım İyi kulaklık ama deri bu sıcakta pad değiştirmeniz lazım bir tane denemelik iem aldım yavaş yavaş oraya kayacam gibi duruyor şarj aletinin yerini unutursunuz çok uzun gidiyor şarjı
S modelinde menteşe yerini alüminyumdan yapmışlar hocam, kendim kullanıyorum. 4-5 ay oldu alalı, baya memnunumcloud iii ün menteşesi kırıldı, 3d de bastım bir tane ama uymadı. çok kafamı kurcalıyor daha sabah reklamda geldi.
s olmayan modeli kullanıyorum normalde tam kırılır kullanılamaz hale gelirse atk alırım gibi düşünüyordum ama bu fiyata budur yani
Hocam kumaş ped aldınız mı? Bana da lazım çok terletiyor1 2 ay önce aldım İyi kulaklık ama deri bu sıcakta pad değiştirmeniz lazım bir tane denemelik iem aldım yavaş yavaş oraya kayacam gibi duruyor şarj aletinin yerini unutursunuz çok uzun gidiyor şarjı