30-40k Arası Sistem Tavsiyeleri

bu kasada işlemciyi 5600 seçtikten sonra bütçene göre yine istersen anakartı vs değiştirip alabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam 16 vramli kartlı kasayı 35 e nerden bulsun? mecbur ddr4 ve 8vramli kasa alıcak sıfır olarak
bütçe 40 civarına çıkabilirse ddr5 olarak bu kasaya da bakabilirsin en ucuzu bu sanırm bunun dışındaki ddr5 kasalar 43ten falan başlar en uygun.

Yani Sıfırdan yanasın peki ama şunu söyleyeyim Oem paketlerden almayı bence tercih etme çünkü sana verecekleri Giriş seviyesi anakart 8gb vram ekran kartı ve 16 gb ram olur yani çok geleceğe dönük pc ler olduğu söylenemez
aslında b580 gibi seçenekler giriş orta veya orta kartlardan olduğundan dolayı ve genelde bu bütçelerde dolaştığından dolayı aklıma yatıyor ekran kartı olarak ve geneldede yanına i5 225f gibi işlemciler koyduklarından dolayı onlar uzun vadeeli gibi geldi bana

aslında dedik gibi yeni nesiller minningden uzak kartlar ama bu bilgisyarı alırsam biraz daha uzun vadeli kullanmayı düşündüğüm için sıfırdan yanayım tabikide 2.ellerinde ömrünü birçok test sayesinde biçip öğrenebilirsin ama hala elim sıfırdan yana
Yani dersen ki sen bana alınmayacak parçaları sıfırdan al alınabilecek olan garantisi devam edenleri 2 nci elden topla güzel bir sistem yap ben tamamım ama 40k 0 sistem için biraz kısıtlı bir bütçe

Yani dersen ki sen bana alınmayacak parçaları sıfırdan al alınabilecek olan garantisi devam edenleri 2 nci elden topla güzel bir sistem yap ben tamamım ama 40k 0 sistem için biraz kısıtlı bir bütçe
yani biraz dediğin gibi 5060lı sistemler genelde 43 42 gibi fiyatlardan başlarken benim bütçe biraz sınırlı ama biraz daha araştırmak istiyorum bulabilirsem 30 40 arası benim bütçem için daha uygun

2 Dediğin kasa da mantıksız dostum 5060 8gb 512gb ssd giriş seviyesi anakart emin deilim...

2nci elden emin ol o işlemciyi ben ryzen 9600 bile yaparım
doğrudur 2.el kat ve kat daha avantajlı

yani biraz dediğin gibi 5060lı sistemler genelde 43 42 gibi fiyatlardan başlarken benim bütçe biraz sınırlı ama biraz daha araştırmak istiyorum bulabilirsem 30 40 arası benim bütçem için daha uygun
38-40k arasına 2 nci el almaya tamamısın ?

2 Dediğin kasa da mantıksız dostum 5060 8gb 512gb ssd giriş seviyesi anakart emin deilim...

2nci elden emin ol o işlemciyi ben ryzen 9600 bile yaparım
40a 5060 16gb vram 1tb ssd giriş seviye olmayan anakartlı kasa varsa bende almayı düşünürüm :D

bu kasada işlemciyi 5600 seçtikten sonra bütçene göre yine istersen anakartı vs değiştirip alabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam 16 vramli kartlı kasayı 35 e nerden bulsun? mecbur ddr4 ve 8vramli kasa alıcak sıfır olarak
yok artık daha neler bu kasaya para mı verilir .d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,958
Üyeler
197,587
Son üye
gamer17
Geri