🔥İndirim Vivo X300 Pro 16/512gb | #Cihan25 Kodu ile " 74.999,25 TL "

Michael_Scofield

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,981

1781543509602.webp

1781531343685.webp

Son düzenleme:
Ben bir telefonun alınıp alınmaz olduğunu fibabanka'nın verdiği faizsiz taksitli krediden anlıyorum. :D

Fiyat avantajı olan modellere faizsiz taksit olayını koymuyorlar, indirim bitiyor bir bakıyorum gelmiş.
Yani Bu Duruma Göre Fikrin Nedir ?

Abi iphone ve samsung harici bir telefona su parayı verenleri anlamiyorum hani çok spesifik ihtiyacın yoksa bir özelliğine niye alırsınki atsan atılmaz satsan satılmaz

parasıyla kalitesinin arasında bir denge olamaz yoksa iqoo 15 ultra bin dolar değil 3 bin dolar olması lazım en az , bizim ülkemizi düşünmediklerini anlamına geliyor bu fiyatlar
Valla Adamların Hiç Bir Suçu Yok Bizim Faiş Vergi Sistemi Herşeyin İçine Ediyor .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Abi iphone ve samsung harici bir telefona su parayı verenleri anlamiyorum hani çok spesifik ihtiyacın yoksa bir özelliğine niye alırsınki atsan atılmaz satsan satılmaz
Dedi Ve Apple , Samsung Kısmından Daha İyi Fotoğraf Ve Video Çekiyor Telefon ?

1781531888619.webp

Valla Adamların Hiç Bir Suçu Yok Bizim Faiş Vergi Sistemi Herşeyin İçine Ediyor .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dedi Ve Apple , Samsung Kısmından Daha İyi Fotoğraf Ve Video Çekiyor Telefon ?
Kral diyorum ya zaten spesifik bi özelliğine ihtiyacın yoksa diye

Samsung ve Apple'ı 5'e katlar.
(S24+ ve ip Air kullanıyorum sjsjsjsjsjs)

Samsung ve Apple'ı 5'e katlar.
(S24+ ve ip Air kullanıyorum sjsjsjsjsjs)
Olm sizin anlama probleminiz mi var 😂
Adam oyuncudur performansı icin alır, digeri fotoğrafcıdır kamerası icin alır bunlar spesifik ozellikler oluyor. Genel kullanılabilirlik acısından satış kolaylıgı veya prestij acısından bir apple veya samsungla alakaları yok

Olm sizin anlama probleminiz mi var 😂
Adam oyuncudur performansı icin alır, digeri fotoğrafcıdır kamerası icin alır bunlar spesifik ozellikler oluyor. Genel kullanılabilirlik acısından satış kolaylıgı veya prestij acısından bir apple veya samsungla alakaları yok
Prestij Olarak İki Markada Güzel Fakat

Samsung Kameralara Çok Önem Vermiyor .

Apple Desen Batarya Konusunda Zayıf Kameraya Lafım Yok Ama Düz Modellerde Sürekli Bir 60 Hz Algısı Var :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,213
Üyeler
197,639
Son üye
Nullg009
Geri