Michael_Scofield
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,981
vivo X300 Pro 512 GB 16 GB Ram | vivo Türkiye
ZEISS ile Fotoğrafta Sınırları Aş. Gücünü ZEISS'dan alan 200 MP Kamera.
Son düzenleme:
magic 8 pro 63 k gördü bunun fiyatı niye hala yüksek anlamak mümkün değilVivo X300 Pro 16/512GB Akıllı Telefon Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Vivo X300 Pro 16/512GB Akıllı Telefon Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Kalite Farkı Diyelimmagic 8 pro 63 k gördü bunun fiyatı niye hala yüksek anlamak mümkün değil
parasıyla kalitesinin arasında bir denge olamaz yoksa iqoo 15 ultra bin dolar değil 3 bin dolar olması lazım en az , bizim ülkemizi düşünmediklerini anlamına geliyor bu fiyatlarKalite Farkı Diyelim![]()
Yani Bu Duruma Göre Fikrin Nedir ?Ben bir telefonun alınıp alınmaz olduğunu fibabanka'nın verdiği faizsiz taksitli krediden anlıyorum.
Fiyat avantajı olan modellere faizsiz taksit olayını koymuyorlar, indirim bitiyor bir bakıyorum gelmiş.
Valla Adamların Hiç Bir Suçu Yok Bizim Faiş Vergi Sistemi Herşeyin İçine Ediyor .parasıyla kalitesinin arasında bir denge olamaz yoksa iqoo 15 ultra bin dolar değil 3 bin dolar olması lazım en az , bizim ülkemizi düşünmediklerini anlamına geliyor bu fiyatlar
Dedi Ve Apple , Samsung Kısmından Daha İyi Fotoğraf Ve Video Çekiyor Telefon ?Abi iphone ve samsung harici bir telefona su parayı verenleri anlamiyorum hani çok spesifik ihtiyacın yoksa bir özelliğine niye alırsınki atsan atılmaz satsan satılmaz
Kral diyorum ya zaten spesifik bi özelliğine ihtiyacın yoksa diyeValla Adamların Hiç Bir Suçu Yok Bizim Faiş Vergi Sistemi Herşeyin İçine Ediyor .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Dedi Ve Apple , Samsung Kısmından Daha İyi Fotoğraf Ve Video Çekiyor Telefon ?
Samsung ve Apple'ı 5'e katlar.Abi iphone ve samsung harici bir telefona su parayı verenleri anlamiyorum hani çok spesifik ihtiyacın yoksa bir özelliğine niye alırsınki atsan atılmaz satsan satılmaz
Lükse BakSamsung ve Apple'ı 5'e katlar.
(S24+ ve ip Air kullanıyorum sjsjsjsjsjs)
Olm sizin anlama probleminiz mi varSamsung ve Apple'ı 5'e katlar.
(S24+ ve ip Air kullanıyorum sjsjsjsjsjs)
Prestij Olarak İki Markada Güzel FakatOlm sizin anlama probleminiz mi var
Adam oyuncudur performansı icin alır, digeri fotoğrafcıdır kamerası icin alır bunlar spesifik ozellikler oluyor. Genel kullanılabilirlik acısından satış kolaylıgı veya prestij acısından bir apple veya samsungla alakaları yok