türk malı değilmiydi bu ?![]()
YUNZII YZ98 Mekanik Klavye
Klavye Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
Yok Yurt dışı Ama Wraith türk markası 3-4 gün içerisinde gelirtürk malı değilmiydi bu ?
türk malıymış baktım buna para vermem zaten eksik tuşları var ok tuşu üstündeki tuşlar eksik bana dümdüz klavye lazım yarısı olmayan klavyeler hoşuma gitmiyorYok Yurt dışı Ama Wraith türk markası 3-4 gün içerisinde gelir
Wraith Yurt dışı ürünlerini kendi sitesinde satıyo olayı bu
Türk malı deil üstat Google A Yunzıı Diye yaz 2018 de kurulmuş bi çin şirketi ama bi bakşa varmı bakayımtürk malıymış baktım buna para vermem zaten eksik tuşları var ok tuşu üstündeki tuşlar eksik bana dümdüz klavye lazım yarısı olmayan klavyeler hoşuma gitmiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleşöyle bütün tuşları olan yokmu
ben onu model adı sandım ama yine uygun değil eksik tuşları varTürk malı deil üstat Google A Yunzıı Diye yaz 2018 de kurulmuş bi çin şirketi ama bi bakşa varmı bakayım
Belki logitech in ürünleri hoşuna gidebilir bi bak istersen