babalarfirar3131
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
- Bütçe
- 2250
Baslıkta gordugunuz gıbı şuan güncel olarak sorunları varmıo alınır mı?
SAĞOLUN HOCAM BU FIYAT BANDINDA ÖNERDIGINIZ BASKA VARMIben güncel olarak kullanıyorum gayet memnunum daha bir sorununu görmedim şarjıda iyi gidiyor
piyasaya pek hakim değilim hocam ama a9 plus fiyatına göre gayet iyi bir model diye biliyorum bence çokta tereddüt etmeden alabilirsinizSAĞOLUN HOCAM BU FIYAT BANDINDA ÖNERDIGINIZ BASKA VARMI
Merhaba, şuanda alabiliceğiniz en mantıklı fp üründür. Almayı düşünüyorsan direk al geç aynı fiyat bandındaki rakiplerinden çok daha iyi benim gözümde. Eğer Wraith üzerinden almayı düşünüyorsan ödeme kısmında Conlife kodunu kullanırsan indirimde geliyor bilgin olsun.Baslıkta gordugunuz gıbı şuan güncel olarak sorunları varmıo alınır mı?
sanırım a9 plus tercıh edecegım tesekurlerMerhaba, şuanda alabiliceğiniz en mantıklı fp üründür. Almayı düşünüyorsan direk al geç aynı fiyat bandındaki rakiplerinden çok daha iyi benim gözümde. Eğer Wraith üzerinden almayı düşünüyorsan ödeme kısmında Conlife kodunu kullanırsan indirimde geliyor bilgin olsun.
sanırım a9 plus tercıh edecegım tesekurler
sağolun hocam![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
bu rengini al terleme olunca, sararma vs yapmıyor