🔥İndirim Vivo X300 Pro 16/512gb | #Cihan25 Kodu ile " 74.999,25 TL "

75-80K para verip android cihaz almak akıl işi değil hele hele mediatek işlemcili bir android cihaz almak adama gülerler.

Evet evet anladık sentetik testlerde SD ile benzer sonuçlar veriyor iyi ki bir şey öğrenmişsiniz papağan gibi her mediatek alınmaz diyene aynı şeyi tekrarlıyorsunuz ama yüke girince cayır cayır yanıyor telefon, SD kadar verimli çalışmıyor işte kafanız buna basmadığı için aynı sanıyorsunuz.

Ya herkes konusmaya konusuyor beyler madem bu kadar iyi telefon telefonu övenlerden biri alsın su telefonuda atsın foruma hadi. Hanginize sorsak cebinizden samsung iphone cıkcak madwm bu kadar iyi alında gorelim

75-80K para verip android cihaz almak akıl işi değil hele hele mediatek işlemcili bir android cihaz almak adama gülerler.

Evet evet anladık sentetik testlerde SD ile benzer sonuçlar veriyor iyi ki bir şey öğrenmişsiniz papağan gibi her mediatek alınmaz diyene aynı şeyi tekrarlıyorsunuz ama yüke girince cayır cayır yanıyor telefon, SD kadar verimli çalışmıyor işte kafanız buna basmadığı için aynı sanıyorsunuz.
9400+ var hiç de ısınmıyor nesi kötüymüş android cihazda mediatekin

Siz konuyu açtınız indirim üstüne indirim geliyor maşallah :D
1781551061576.webp

75k bir Android telefona vermek mantıklı değil satmam diyerek alırsın kötü günün olur zorunda kalırsın 20k aşağısına verirsin.

Arkadaşlar, birçok tartışma olmuş; telefonu almış ve kullanan birisi olarak yorumlarımı yapıyorum. Telefon aşırı iyi, kamerası süper. Ama İlla kamerası en iyi olsun. demiyorsanız bu fiyatı vermeniz mantıksız olabilir. Veya Zoom performansı bu kadar iyi olmasına gerek yok, ben normal kamera ile idare ederim. diyorsanız düz X300 de alabilirsiniz; %25 indirimle alınabilir bir fiyata düşüyor.

Pro modeli hakkında yorumlarıma devam etmem gerekirse, telefonun en çok pil performansı beni şaşırttı. Uzun süreli çekim yapmıyorsanız (çekimlerde çok pil tüketiyor) telefon canavar gibi ekran süresi veriyor; bu yönü aşırı hoşuma gitti. İşlemci konusuna gelirsek; telefon biraz ısınıyor ama oyun oynarken vs. değil, şarj ederken ısınıyor. Bunu da normal karşılıyorum çünkü hızlı soğuyor.

Video performansı beni çok tatmin etti. Kamera performansına diyecek bir şey zaten yok, telefonun olayı kamerası. Aldığımda bana laf eden herkes kamerasını görünce harbiden bir bildiğin varmış. diyor. iPhone 17 Pro ile karşılaştırdık; kullanan kişi bile sonuçları aşırı beğendi ama iPhone kullanıcısı olduğu için tabii ki bu telefona geçmeyi düşünmüyor.

Aklınıza takılan bir soru varsa cevaplamak isterim.

Ya herkes konusmaya konusuyor beyler madem bu kadar iyi telefon telefonu övenlerden biri alsın su telefonuda atsın foruma hadi. Hanginize sorsak cebinizden samsung iphone cıkcak madwm bu kadar iyi alında gorelim
Çok doğru her tablet , telefon konusunda huawei , honor , oppo , vivo falan öneriliyor. İş almaya gelince alan kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Önerenlerin çoğu ya samsung ya da apple kullanıyorlar genelde.

Pixel 6 pro
S24 ultra
Honor 400
Honor magic V2
Zte nubia z60ultra
En son ise vivo x100u kullandım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Konuyu Güncelledim 75K :)
Bak ya 100'den alanlara fotoğraf kiti vermişlerdi.
O kalkmış...
Ekstra da satilmiyor.
Sarı sitede falan 10-15k'ya vardı o ilanlarda uçmuş.
Kitsiz alınmaz gibi. Almışken kitle denemek lazım bunu.

Pixel 6 pro
S24 ultra
Honor 400
Honor magic V2
Zte nubia z60ultra
En son ise vivo x100u kullandım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bak ya 100'den alanlara fotoğraf kiti vermişlerdi.
O kalkmış...
Ekstra da satilmiyor.
Sarı sitede falan 10-15k'ya vardı o ilanlarda uçmuş.
Kitsiz alınmaz gibi. Almışken kitle denemek lazım bunu.
İşte Onu Biliyorum Ama Ana Paket Olarak Sınırsız Bir Satış Sunsalar Veya Ek Olarak Satılsa Bile Razıyız Satılmıyor .

Abi iphone ve samsung harici bir telefona su parayı verenleri anlamiyorum hani çok spesifik ihtiyacın yoksa bir özelliğine niye alırsınki atsan atılmaz satsan satılmaz
iphone samsung dışına telefona bu kadar para verilir mi diyenlere tepkim bundan sonra budur. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,027
Üyeler
197,609
Son üye
Ernesto_
Geri