Lcd Ekranlı Fp Sıvı Soğutucu

furgie

80+
Reaksiyon skoru
20
R5 7500f Rtx5060 sistem için lcd ekranlı sıvı soğutucu almak istiyorum.Sanırım bu sistem için kule tipi kaliteli bi soğutucu da yetiyor sıvı soğutmaya gerek yok ama güzel durması için almayı düşünüyorum bildiğin güzel fiyat perfomans bi ürün var mı

thermalrihgt lcd ekranlı özelleştirilebilir kule tipi soğutucuları var hatta ilerde yüksek tdp işlemci ile değiştirirsen dahi soğutur 80-90 cfm arası soğutma desteği olanlar var. uygulamayı indirip lcd ekranı özelleştiriyorsun sanırım . Araştırmanı öneririm. (sadece işlemci sıcaklığı ve gpu sıcaklığı gösterenler var) onlar da TRCC uygulaması ile kontrol ediliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Örnek olarak.

bütçe ne

thermalrihgt lcd ekranlı özelleştirilebilir kule tipi soğutucuları var hatta ilerde yüksek tdp işlemci ile değiştirirsen dahi soğutur 80-90 cfm arası soğutma desteği olanlar var. uygulamayı indirip lcd ekranı özelleştiriyorsun sanırım . Araştırmanı öneririm. (sadece işlemci sıcaklığı ve gpu sıcaklığı gösterenler var) onlar da TRCC uygulaması ile kontrol ediliyor.

Örnek olarak.
teşekkür ederim ama kule tipi istemiyorum ve bunun ekranı çok küçük
hiç bilmiyorum ki piyasayı yani 5k da olabilir 10k da alınabilecek en fp olanı olursa iyi olur

teşekkür ederim ama kule tipi istemiyorum ve bunun ekranı çok küçük

hiç bilmiyorum ki piyasayı yani 5k da olabilir 10k da alınabilecek en fp olanı olursa iyi olur
kanka piyasası çok geniş lcd aio'ların.

thermalright frozen vision alacam sanırım sağol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,248
Üyeler
197,643
Son üye
Ronaldinho26